Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 09:45, 17 gru 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Co Ty Kasia nie usiedzi, dychnie trochę i ruszy z nowymi pomysłami Zresztą u Ciebie przez zimę pewnie też coś nowego się pojawi

Zobaczymy, póki co na dom się przestawiłam
Katkak 09:46, 17 gru 2018

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, spóźnione życzenia urodzinowe - niech nigdy nie opuszcza Cię radość życia, miłość najbliższych i wena tworzenia
Piękne ozdoby już poczyniłaś. Nie wierzę, że to ostatnie

Dziękuję Ewuniu
Katkak 09:47, 17 gru 2018

dana1s napisał(a)
Kasiu pięknie i nastrojowo się zrobiło u Ciebie .
Cudowne dekoracje!

Dziękuję Danuś
Katkak 09:50, 17 gru 2018

zawitka napisał(a)
Kasia szalej szalej ja w tym roku nie mam jakoś nastroju do niczego ...muszę ten rok przeczekać !!!!buziaki ;d

Halinko szaleństw nie będzie.jeszcze przed domem postawię świerkowe gałązki z ozdobami i tyle. Po raz pierwszy nie dałam się zwariować tej świąteczej karuzeli, tylko na spokojnie, bez spiny cieszę się nadchodzącymi Świętami i dobrze mi z tym
sylwia_slomc... 10:38, 17 gru 2018

Katkak napisał(a)

Zobaczymy, póki co na dom się przestawiłam

Teraz to wszystkie kobitki na O na dom przestawione i każda się stara być kreatywna, to też wpływ Forum na nasze podejście do dekoracji domowych
sylwia_slomc... 10:41, 17 gru 2018

Katkak napisał(a)

Halinko szaleństw nie będzie.jeszcze przed domem postawię świerkowe gałązki z ozdobami i tyle. Po raz pierwszy nie dałam się zwariować tej świąteczej karuzeli, tylko na spokojnie, bez spiny cieszę się nadchodzącymi Świętami i dobrze mi z tym

Ja też w tym roku porządki bez spiny, co dziennie coś i tak ubywa, fajnie w tym roku te święta wypadają, w sobotę jeszcze domek tak na tip top, a w poniedziałek już tylko gotowanie kolacji wigilijnej....pod warunkiem, że nic po drodze nie wyskoczy.
mira 12:18, 17 gru 2018

Katkak napisał(a)

Dzięki Kochana. Ja mam sztuczną choinkę, więc zawsze ma świeży look. Mirciu z ozdób tozrobiłam dwa nowe wianki do połoenia na płasko i kompozycję ze świeczką w weku. Foty już wrzucałam. A w ogrodzie zniwu te same czerwone bombki (dla mnie podobnie jak dka Ciebie Boże Narodzenie musi być w czerwieniach), ale od lat te same, więc nie pokazywałam.

W tym roku w ogrodzie zrobiłam eko i rdzę - okropne smutasy - to się nie powtórzy musi być czerwono hehe
Iwonka 10:42, 25 gru 2018

Katkak napisał(a)
No i dopadł mnie przedświąteczny nastrój . Takie dekoracje poczyniłam sobie. Tym razem wianek leżący

Ta dekoracja podbiła moje serce, jest obłędna! Kasiu doczytałam o jakiejś czwóreczce na przedzie Masz rację, trzeba cieszyć się z każdej cyferki Życzę Ci zdrowia i tej dziecięcej radości, którą masz w sobie - by cię nigdy nie opuściła!!! No i spokojnych Świąt dla całej Rodziny Pozdrawiam cieplutko, buziaki Kochana
kasiek 12:25, 26 gru 2018

Kasiulka nam zabalowała Kochana pusto bez Ciebie i Twoich pozytywnie rozbrajających foci
Waclaw 11:35, 30 gru 2018

Kasiu, wspaniałego 2019 Roku życzę