Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:19, 26 cze 2019

kasiek napisał(a)
Kasieńko - wielkie gratulacje ze łzą wzruszenia!!! Cudownie że się udało i będzie mozna Twoja cudowna bajkę oglądać na żywo
Kibicuje mocno - całym sercem jestem z Wami!

A zdjęcia porównawcze zwalają z nóg - kawał roboty i kawał serca włożyliście w swój wymarzony świat - i to jest gone podziwu
Buziaki!

Pani Menadżer wie komu to zawdzięczam . Wspaniała przygoda, niezwykłe doświadczenie. Cała jestem w skowronkach .
Katkak 21:23, 26 cze 2019

Monia81 napisał(a)
Kasieńko czytam, że cudnych gości miałaś gratulacje, bo ogród cudny, bajkowy i fajnie, że go pokażą po tych zdjęciach widać, jaką ogród przeszedł przemianę, takie porównanie przed i po pokazuje, ile czasu i wytrwałości trzeba, żeby taką bomboniereczkę stworzyć... buziaczki

Monia Goście cudowni . Dziękuję za miłe słowa. Jak tworzyłam ogród to chciałam na szybko, na już i wydawało mi się, że nie dobrnę do końca. I pewnie nie dobrnę, bo przecież skończone ogrody nie istnieją . Ale to tworzenia to cudowna praca, przygoda, doświadczenie . Fajnie wspominam ten proces
Katkak 21:24, 26 cze 2019

sierika napisał(a)
Odstąpiłam Ci emisję wiedziałam, że się ucieszysz

i to się chwali, jestem ucieszona . Buźka Ewciu
Katkak 21:26, 26 cze 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale super pamiątka Mam nadzieję że było bez stresów? Zadzwoń jak oddychniesz

To prawda, super pamiątka . Gosiaczku miałaś rację - stres puścił momentalnie .
Katkak 21:28, 26 cze 2019

mira napisał(a)
Kasiu wiele radości widać na Waszych twarzach - to cudny dzień - widać dzieci zachwycone a i pamiątki mieć będą - ja swoje książki wyłożyłam na stół i tak zostały czuję, że fajny odcinek z bajką będzie - pozdrawiuam

To wielka radość Mireczko i pamiątka. Mam nadzieję, że wyjdzie fajnie
AgnieszkaW 21:29, 26 cze 2019

Kasiu, gratulacje, ależ się cieszę
Katkak 21:31, 26 cze 2019

Mala_Mi napisał(a)
Uważam , że Wasz ogród zasługuje na pokazanie.. taka mała bajka, ale ile w niej kartek.... kto był ten wie Taki ludzki ogród ..dla każdego.. w którym czuje się człowiek swobodnie, a postacie bajkowe zaskakują z każdego fragmentu.. ale nie nachalnie, dyskretnie...

Aniu, ale ładnie napisałaś, dziękuję . To dla mnie wiele znaczy, buziak
Katkak 21:32, 26 cze 2019

Doranma napisał(a)
Kasiu, gratuluję! Podziwiam odwagę i zazdroszczę niezapomnianej przygody ☺ Czekam na Was na wizji ☺[/quote
Dzięki Dorotko, sama podziwiam swoją odwagę
Katkak 21:34, 26 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasieńka Kochanie Moje zasłużyłaś na ten dzień ciążką pracą, pomysłowością, pozytywną energią, determinacją, wyrzeczeniami i miłością do roślin, a My cieszymy się, że podziwiać będzie można z ekranu w tak doborowym Towarzystwie
Zdjecia obrazują jaką przemianę przeszedł Wasz ogród, zaczarowałaś krainę na małym spłachetku ziemi między podwórkami sąsiadów, nie każdy by sobie poradził, a Tobie się udało i warto to pokazać by inni mogli czerpać dobre wzorce

Dzięki Sylwuś . Dziś wiem, że mój ogród długi i wąski jest trudny do zagospodarowania. Kiedyś nie byłam tego świadoma. Jaki miałam, taki tworzyłam i już. Cieszę się, że teraz wygląda tak jak wygląda i jestem z niego dumna, bo to moje ukochane miejsce na ziemi. Twoje słowa napędzają do dalszego działania i pokazują, że było warto . Dzięki, dzięki, dzięki .
Katkak 21:35, 26 cze 2019

ewsyg napisał(a)
To teraz czekamy na pokaz w telewizji

wtedy dopiero stres mnie zeżre