Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:43, 26 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale masz teraz fajny czas spotkania z przyjaciółmi ogrodowo zakręconymi i wizyta TVN-u i dzieciaki już tak fajnie podrośnięte, i ogród dojrzewający i Emuś kochający, wspierający Marzenie nie jednej na forum

Jestem prawdziwą szczęściarą, to prawda.
Katkak 22:44, 26 cze 2019

Waclaw napisał(a)
Kasiu,
gratuluję. Będziesz miała wspaniałą pamiątkę z Twojej Bajki.
Czekam na film aby móc podziwiać Twój ogród w innej perspektywie

No nie mów, że wcześniej nie przyjedziesz. Wacław, grożę właśnie paluchen
Doranma 23:14, 26 cze 2019

Ależ radośnie
Mala_Mi 23:58, 26 cze 2019

Przełom lipca i sierpnia.. rezerwuj czas... zrobimy wesołe przedszkole Najlepiej z noclegiem.. Coś wymyślimy dzieciom .i sobie
Z ogrodowiska ładne ogrody to naturalna ewolucja, ale zawiązane przyjaźnie, kontakt z pozytywnymi ludźmi to wartość największa
F. to kopia taty Jemu też coś fajnego wydumamy by się nie nudził
Anda 07:51, 27 cze 2019

Wow, u Ciebie tez, super, gratuluje Wasz ogrod jak najbardziej zasluguje na taka nagrode

I fajoskie spotkanie mieliscie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
dana1s 08:28, 27 cze 2019

Kasiu wsponieniowe zdjęcia świetne. Wy piękni i wtedy, i teraz
Gratuluję programu, zasłużyłaś na to wyróżnienie. Ogród stworzyłaś cudowny istna bajka!
Buziaki!
Katkak 09:03, 27 cze 2019

Anda napisał(a)
Wow, u Ciebie tez, super, gratuluje Wasz ogrod jak najbardziej zasluguje na taka nagrode

I fajoskie spotkanie mieliscie

Dziękuję Ewuniu. Takie spotkania są świetne, pełen reset.
Katkak 09:06, 27 cze 2019

dana1s napisał(a)
Kasiu wsponieniowe zdjęcia świetne. Wy piękni i wtedy, i teraz
Gratuluję programu, zasłużyłaś na to wyróżnienie. Ogród stworzyłaś cudowny istna bajka!
Buziaki!

Danusiu piękni powiadasz? Hmmmm...
Dziękuję Ci bardzo Kochana za te ciepłe słowa. To dla mnie nadal nie do pomyślenia i trudno mi uwierzyć, że to wyróżnienie mnie spotkało
eVka 12:10, 27 cze 2019

Katkak napisał(a)

Dzięki Ewciu, ogromnie mi miło czytając Twoje słowa. Bzy koralowe są super. Sutherland Gold dobrze jak rośnie w półcieniu, bo w pełnym słonku może mu przypalać liście . Jest przecudny. Udało mi się ukorzenić i mam maleństwo posadzone przy garażu . Mam nadzieję, że sobie poradzi .

Sama prawda. A bez Sutherland Gold sobie zamówię online I nawet mam dla niego półcienistą miejscówkę.

Co ja czytam, Maja u Ciebie była ale extra! Już sie nie mogę doczekać emisji w TV

Metamorfoza niesamowita, od zwykłego ogrodu jakich wiele do takiej perełki pełnej tajemniczości i niespodzianek!
wiunia 13:51, 27 cze 2019

Kasiu gratuluję Ci, że twój ogród został wyróżniony! Jest piękny i ma taki niespotykany klimacik. Zacieram ręce na emisję w TV A wiadomo już kiedy będzie można Was obejrzeć na antenie ?