Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:20, 27 cze 2020

kasiek napisał(a)
U nas o 6 rano trzaskało piorunami, ulewa tez duża ale bez strat. O podkarpackim teraz głośno w TV wiec pytam

W Rzeszowie źle się dzieje i to już od jakiegoś czasu, a u mnie we wsi póki co spokojnie
BASIA8 00:30, 28 cze 2020

Witaj Kasiek pięknie różyczki Wam kwitną donice na klamotach ładne oj ładne może jakieś promocje się pojawią na nie Buziaki zostawiam i spokoju życzę od burz i nawałnic.
sylwia_slomc... 02:31, 28 cze 2020

Katkak napisał(a)

Kasiu Bogu dzięki jak narazie nawałnice nas omijają. Była burza, ale spokojna. Popadało ładnie i tyle
Dobrze, że omija bo to co się dzieje przechodzi wszelkie wyobrażenie. Ty to masz zielone paluszki jednak mam racjęDoniczki na Ciebie czekają u mnie
Katkak 07:04, 28 cze 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudnie Kasiu Moje róże dopiero teraz zaczynają.

Dzięki Gosiu. Róże w tym ciągłym deszczu lekko nie mają.
Katkak 07:06, 28 cze 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dobrze, że omija bo to co się dzieje przechodzi wszelkie wyobrażenie. Ty to masz zielone paluszki jednak mam racjęDoniczki na Ciebie czekają u mnie

Leje od samiuśkiego rana i grzmi. Chwila przerwy i od nowa zlewa. Ciężko się na rowery z dziećmi, albo na bieganie wstrzelić między te deszcze. Kiedyś nas ulało do suchej nitki. Ale przygoda była, dzieci zachwycone.
Katkak 07:08, 28 cze 2020

BASIA8 napisał(a)
Witaj Kasiek pięknie różyczki Wam kwitną donice na klamotach ładne oj ładne może jakieś promocje się pojawią na nie Buziaki zostawiam i spokoju życzę od burz i nawałnic.

Basiulek ceny mają tam czadem z kosmosu, bo to używane rzeczy, zza granicy, a mało która donica poniżej stówy kosztowała. Promek jakichś tam nie ma, choć potargować się można. Ale nawet jak urwiesz dychę, to wciąż jest dużo jak za używane donice.
sylwia_slomc... 10:30, 28 cze 2020

Dla mnie to dużo nawet jak za nowe bo wiem jak są wykonywane i wiem, że to właściciel na tym zarabia, a pracownicy maja po parędziesiąt groszy za sztukę i robotę na akord Przynajmniej 6 lat temu tak było w naszym kraju
Katkak 11:17, 28 cze 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dla mnie to dużo nawet jak za nowe bo wiem jak są wykonywane i wiem, że to właściciel na tym zarabia, a pracownicy maja po parędziesiąt groszy za sztukę i robotę na akord Przynajmniej 6 lat temu tak było w naszym kraju

Drogo jak cholera. Zawsze na donice walą ceny z kosmosu. Kiedyś mieli taką donicę z wieloma dziurami po bokach np na truskawki lub na zioła b 150zł za nią wołali.
Katkak 16:29, 28 cze 2020

różyczki Lupo
Katkak 16:32, 28 cze 2020