Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 10:14, 25 cze 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Tez mam nadzieje, ze sie miskant podniesie. Jaka to odmiana, ze taka podatna na poleganie? Ja znow mam problem z tym, ze po dzieleniu dwa lata temu jeden z miskantow nie wyrasta na dawna wysokosc.

Kasiu to miskant olbrzymi. Pierwszy raz go tak usiekło, a mam je od 2013roku
Ewa777 16:21, 25 cze 2020

Katkak napisał(a)

Ewcia będzie pięknie
]

Będzie moc pączków setki
Katkak 15:30, 26 cze 2020

Nasturcje moje kochane
Katkak 15:32, 26 cze 2020

Skrzynia z ziołami zrobiła się pękata
Katkak 09:53, 27 cze 2020

Coś mi w tym roku nie pykło z rukwią wodną. Myślę, że powodem było zbyt gęste wysianie. Bankowo. Wywaliłam ją i do balijki wsadziłam 3 papryki i rzutowo posiałam rzodkiewkę, która już wychodzi.

Kwitną cukinie w warzywniku i na rabatach

Dynia już taka. Tam też rzutowo posiałam rzodkiewkę.
Katkak 11:13, 27 cze 2020

Takiego pomidorka kupiłam z myślą o nasionkach. Fajny. Ciekawe czy smaczny'
Anda 12:10, 27 cze 2020

Jakie bogactwo roślin u Cię Róże królują, piękne są. Staw mnie zachwyca, jak zawsze. Cudnie Kasiu. I na dodatek niezła wyżerka się szykuje, bo warzyw masz moc
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 15:06, 27 cze 2020

Anda napisał(a)
Jakie bogactwo roślin u Cię Róże królują, piękne są. Staw mnie zachwyca, jak zawsze. Cudnie Kasiu. I na dodatek niezła wyżerka się szykuje, bo warzyw masz moc

Dziękuję Ci Ewuniu, ale mi miło. Powiem Ci, że ciekawa jestem jak się sprawdzi uprawa warzyw w pojemnikach. Dziś dopadłam jeszcze jeden gar i posadziłam w nim trzy papryki. Jeśli taka uprawa się sprawdzi to tak, jakbym miała dodatkową skrzynię ba warzywa, bo samych papryk mam w donicach 8 sztuk, a cukiń 5. Byłaby to alternatywa dla osób, które nie mają miejsca na rabaty warzywne.
Anda 15:25, 27 cze 2020

Katkak napisał(a)

Dziękuję Ci Ewuniu, ale mi miło. Powiem Ci, że ciekawa jestem jak się sprawdzi uprawa warzyw w pojemnikach. Dziś dopadłam jeszcze jeden gar i posadziłam w nim trzy papryki. Jeśli taka uprawa się sprawdzi to tak, jakbym miała dodatkową skrzynię ba warzywa, bo samych papryk mam w donicach 8 sztuk, a cukiń 5. Byłaby to alternatywa dla osób, które nie mają miejsca na rabaty warzywne.

Myślę, że się sprawdzi. Jeśli donica jest duża, żeby rośliny nie podbierały sobie składników pokarmowych, to dlaczego nie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 15:59, 27 cze 2020

Anda napisał(a)

Myślę, że się sprawdzi. Jeśli donica jest duża, żeby rośliny nie podbierały sobie składników pokarmowych, to dlaczego nie

Donice są duże i jestem uzbrojona w gnojówki z pokrzyw, żywokostu i skrzypu polnego.