Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 09:44, 09 lip 2020

Trzymam kciuki

Widoki w ogrodzie jak zawsze sliczne. Oczko mnie zachwyca
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
violaskom 10:16, 09 lip 2020

Katkak napisał(a)
Zdjęć narobiłam od groma, więc pasuje coś wrzucić, bo za chwilę pewnie znów chwycę za aparat

kupiłam ostatnio kosmos Chocolate. I faktycznie ma zapach gorzkiej czekolady

Masz piękny ogród. Bardzo podobają mi się wytyczone rabaty z tą wijącą się ścieżką. Piękna soczysta trawa i kwiaty. To co lubię! Kosmosy czekoladowe miałam parę lat temu i nigdy nie przetrwały zimy.
Katkak 10:48, 09 lip 2020

violaskom napisał(a)

Masz piękny ogród. Bardzo podobają mi się wytyczone rabaty z tą wijącą się ścieżką. Piękna soczysta trawa i kwiaty. To co lubię! Kosmosy czekoladowe miałam parę lat temu i nigdy nie przetrwały zimy.

Dzięki Violu za miłe słowa. Trawie do katalogowego trawnika daleko, oj daleko, ale dzięki deszczom faktycznie jest soczysta. Rok temu o tej porze była sucha jak wiór. Wiem, że ten kosmos jest jednoroczny, ale nie wysiewał się u Ciebie? Te zwykłe same się u mnie wysiewają i liczę, że ten też będzie.
violaskom 10:52, 09 lip 2020

Katkak napisał(a)

Dzięki Violu za miłe słowa. Trawie do katalogowego trawnika daleko, oj daleko, ale dzięki deszczom faktycznie jest soczysta. Rok temu o tej porze była sucha jak wiór. Wiem, że ten kosmos jest jednoroczny, ale nie wysiewał się u Ciebie? Te zwykłe same się u mnie wysiewają i liczę, że ten też będzie.

U mnie nigdy nie widziałam siewek. To nazywa się kosmos, ale to chyba jakaś inna odmiana botaniczna. Nie ma cech zwykłego kosmosu.
malgorzata_s... 14:06, 09 lip 2020

Kasia jak patrzę na fotki to myślę że bez gruszy ogród bardziej przejrzysty i elegancki Buziak
sylwia_slomc... 16:13, 09 lip 2020

Róże obłędne, na nasionka kosmosu się piszę o ile będzie ich na tyle, fotki obłędne Cieszę się, ze zdecydowałaś dać informację bo sporo osób czeka na ten odcinek Kochana Będzie bomba bo z takiego ogrodu i z takimi Ogrodnikami nie może być inaczej
kasiek 19:13, 09 lip 2020

Tak! Ujrzeć ogrgód to jedno ale posłuchac Ciebie i zobaczyć wesołą rodzinkę to po prostu Bajka
Katkak 19:19, 09 lip 2020

kasiek napisał(a)
Tak! Ujrzeć ogrgód to jedno ale posłuchac Ciebie i zobaczyć wesołą rodzinkę to po prostu Bajka

Chciałbym i ja mieć to przekonanie. Dzięki Kasiulek
Katkak 19:20, 09 lip 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Róże obłędne, na nasionka kosmosu się piszę o ile będzie ich na tyle, fotki obłędne Cieszę się, ze zdecydowałaś dać informację bo sporo osób czeka na ten odcinek Kochana Będzie bomba bo z takiego ogrodu i z takimi Ogrodnikami nie może być inaczej

Spoko Sylwuś, zbiorę nasionka. Co do odcinka to pożyjemy, zobaczymy
ryska 19:21, 09 lip 2020

Widok z hamaczka boski