Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

ZbigniewG 16:33, 12 lip 2020

Kasia miło było a nawet jeszcze bardziej !
AgnieszkaW 16:49, 12 lip 2020

Kasiu, odebrałam ten odcinek, jak i Twój ogród, jako pełen magii, ciepła, szczęśliwych chwil dzieciństwa, tajemnicy ukrytej gdzieś za drzewem, miłości do ludzi i wszystkich żyjątek. Gratualcje
Monia81 17:55, 12 lip 2020

Kasieńko obejrzałam z wielką przyjemnością fajnie się ogląda jak osobiście zna się bohaterów odcinka bardzo ciepłą i sympatyczną rodzinką jesteście i to biło z ekranu, super Wasz ogród został pokazany, ilość drzew lekko mnie zaskoczyła, ale wiem, że upychanie roślin pięknie ci wychodzi, oczko mnie zachwyciło jak i cała reszta, stworzyliście przepiękną Waszą bajkę, bardzo się cieszę że dzielisz się nią i możemy zachwycać się tym Waszym światem, buziaki i pozdrowienia
Katkak 18:27, 12 lip 2020

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, odebrałam ten odcinek, jak i Twój ogród, jako pełen magii, ciepła, szczęśliwych chwil dzieciństwa, tajemnicy ukrytej gdzieś za drzewem, miłości do ludzi i wszystkich żyjątek. Gratualcje

Boziu, Aguś jak pięknie to napisałaś, aż mam ciary na rękach. Baaaardzo Ci dziękuję
Katkak 18:28, 12 lip 2020

Monia81 napisał(a)
Kasieńko obejrzałam z wielką przyjemnością fajnie się ogląda jak osobiście zna się bohaterów odcinka bardzo ciepłą i sympatyczną rodzinką jesteście i to biło z ekranu, super Wasz ogród został pokazany, ilość drzew lekko mnie zaskoczyła, ale wiem, że upychanie roślin pięknie ci wychodzi, oczko mnie zachwyciło jak i cała reszta, stworzyliście przepiękną Waszą bajkę, bardzo się cieszę że dzielisz się nią i możemy zachwycać się tym Waszym światem, buziaki i pozdrowienia

Dziękuję Moniu. Z upychania mam 6 z plusem, wiem. To dla mnie zaszczyt, ze mogę się z Wami dzielić tym co kocham.
Katkak 18:29, 12 lip 2020

ZbigniewG napisał(a)
Kasia miło było a nawet jeszcze bardziej !

Hej Zbysiu, cieszę się że nie czujesz się rozczarowany.
Anusia 22:23, 12 lip 2020

Kasiu moje gratulacje! Wyszło naturalnie. Bardzo miło było Was zobaczyć.
BASIA8 09:08, 13 lip 2020

Witaj Kasieńko. Wielkie gratulacje zostawiam dla Całej Waszej Rodzinyogrom pracy i serca włożyliście by stworzyć tak piękny ogród. Odcinek pięknie uchwycił magię i ciepło Waszych serc i ogrodu. Baaaaardzo miło było Was zobaczyćJa całą swoją Rodzinę zaprosiłam na odcinek. Oglądając go czułam się jakbym Was znała wieki. Gratuluję Kochani.
Agania 09:30, 13 lip 2020

Katku czekałam na niedzielę na nowy odcinek z "Mają w ogrodzie"...z przyjemnością oglądaliśmy bohaterów
z bajecznego ogródka
Super pokazane zostały fragmenty z oczkiem, warzywnikiem i studnią, maleńkie bajkowe detale
Radość z Was tryska, sama Ty jesteś bardzo naturalna, radosna i masz taki ciepły głosik
Ewa777 19:56, 13 lip 2020

Kasiu, wreszcie i mi udało się obejrzeć odcinek Mai z Waszym ogrodem Tak mi się spodobał, że obejrzałam dwa razy Z ekranu bije od Ciebie ciepło i serdeczność oraz miłość do wszelkich zwierzątek. Dialogi bardzo ciekawe, swobodne z dużą ilością wiedzy ogrodniczej. Zupełnie naturalne. Widać, że masz wiele do powiedzenia o swoim ogrodzie i o tym jak go tworzycie. Dzieciaczki wyszły zupełnie swobodnie, jak to dzieci Ogród reprezentuje się świetnie. Będę wracała do tego odcinka często