Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

BASIA8 08:02, 14 lip 2020

Katkak napisał(a)

Jejku, dziękuję Basieńko kochana. Zmamy się już kawał czadu, choć póki co tylko wirtualnie. Pamiętasz jak obie w ciążach chodziłyśmy?

Pamiętam oj pamiętam Faktycznie wirtualnie znamy się kawał czasu Ja lubię odcinki w których są forumowe ogrody W szczególności zimowa porą oglądam odcinki kilka razy
Buziaki zostawiam.
Waclaw 20:45, 14 lip 2020

szukałem, szukałem i wreszcie sukces.
Kasiu,
w odcinku jesteś cała TY. Radosna, rzeczowa, ciepła.
Odcinek bardzo mi się podobał. Znajomy ogród ponownie urzeka.
Gratuluję. Piękna pamiątka
Katkak 21:24, 14 lip 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasieńka dopiero teraz oglądaliśmy. Jestem oczarowana Waszym ogrodem i Wami
Odcinek do którego będzie się wracało nie jeden raz Malutki ogródek, a w nim tyle wspaniałości, taki słodziutki jak te poziomki co Filip zrywał. Iga jak Elfik uwija się wśród zakamarków, zakątków tyle Dokładnie taką Cię znam, naturalną, oazę spokoju, dokładnie wiedzącą czego chcesz i dążącą do celu Cudownie poradziłaś sobie z trudnym miejscem, nie jeden architekt krajobrazu miałby problem na tak małej powierzchni tyle zmieścić, a jeszcze ile miejsca do biegania dla dzieciaków i psa Azyl dla dzikich zwierząt w centrum miastaNiby ogród znam, spacerowałam nie raz, a stale czymś potrafi zaskoczyć. Pamiętam jak pierwszy raz zaskoczyło mnie, że tych dekoracji tyle pokazujesz, a ich w ogrodzie nie widać, trzeba dobrze szukać między roślinami i wypatrywać i oddali to wrażenie w odcinku. Cudowny klimat przytulności i rodzinnego miejsca w którym spędzacie wspólnie czas Bajka po prostu Bajka Po której biegają Elfik i SkrzatA Królowa Matka pieczę ma nad ogrodem i nad rodziną
Król Ojciec dba o wygodę rodziny i zaplecze kulinarne
Wspaniale opowiadałaś o powstawaniu ogrodu, oczka i warzywniku i tylko my tu na O wiemy ile się jeszcze od tego czasu zmieniłoCudowna pamiątkę będziecie mieli, a dzieciaki przygodę i wspomnienia I jestem pewna, że Iga też kiedyś będzie ogrodniczką jak Mama
Buziaki Kochani i do rychłego zobaczenia

Sylwuś nawet nie wiesz jak mi się micha cieszyła czytając te słowa. Dziękuję Ci Kochana. Cieszę się ogromnie.
Katkak 21:26, 14 lip 2020

ElaS napisał(a)
Czy to bajka, czy nie bajka,
Myślcie sobie, jak tam chcecie.
A ja przecież wam powiadam:
Krasnoludki są na świecie.
Naród wielce osobliwy.
Drobny - niby ziarnka w bani:
Jeśli które z was nie wierzy,
Niech zapyta starej niani.

Obejrzałam Wasz ogród, bardzo mi się podoba. Kasiu, fajna babka z Ciebie Dzieciaki super. Stworzyliście ciepłe, klimatyczne miejsce w tak małej przestrzeni. Gratki

Dziękuję Eluś. Świetny wiersz, mam pomysł na wykorzystanie go, dzięki
Katkak 21:28, 14 lip 2020

Waclaw napisał(a)
szukałem, szukałem i wreszcie sukces.
Kasiu,
w odcinku jesteś cała TY. Radosna, rzeczowa, ciepła.
Odcinek bardzo mi się podobał. Znajomy ogród ponownie urzeka.
Gratuluję. Piękna pamiątka

Jeszcze chwila i tak obrosnę w piórka, że ziemi przestanę dotykać. Dzięki drogi Przyjacielu
Iwonka 05:25, 15 lip 2020

Kasiu obejrzałam i ja Wyszło świetnie, lekko, naturalnie, na luzie. Siedzicie z Majką jak kumpele gadając o roślinach. Głos masz taki naturalny, przyjemnie się słucha a kamera cię lubi
Niesamowicie zmienił się ogród na przestrzeni kilku lat. Odcinek pokazał, że można oddając serce i pracę stworzyć swój raj na ziemi. Dla siebie i Rodziny. Dzieciaki będą miały fajną pamiątkę
Ewa777 16:29, 15 lip 2020

Mi tylko zabrakło nagrania wieczorem, kiedy to zapalasz lampeczki i masz cudną, nocną, zaczarowaną bajkę
Waclaw 16:52, 15 lip 2020

Katkak napisał(a)

Jeszcze chwila i tak obrosnę w piórka, że ziemi przestanę dotykać. Dzięki drogi Przyjacielu

Wyróżniłaś mnie, bardzo.
Katkak 20:09, 15 lip 2020

Iwonka napisał(a)
Kasiu obejrzałam i ja Wyszło świetnie, lekko, naturalnie, na luzie. Siedzicie z Majką jak kumpele gadając o roślinach. Głos masz taki naturalny, przyjemnie się słucha a kamera cię lubi
Niesamowicie zmienił się ogród na przestrzeni kilku lat. Odcinek pokazał, że można oddając serce i pracę stworzyć swój raj na ziemi. Dla siebie i Rodziny. Dzieciaki będą miały fajną pamiątkę

Dziękuję Ci Iwonko. Tak, to wspaniała pamiątka. I syn wciąż mi powtarza, że jest ze mnie dumny - jak się nie cieszyć.
Katkak 20:10, 15 lip 2020

Ewa777 napisał(a)
Mi tylko zabrakło nagrania wieczorem, kiedy to zapalasz lampeczki i masz cudną, nocną, zaczarowaną bajkę

Tak, byłoby fajnie, ale po 9-ciu godzinach nagrań wszyscy byli już bardzo zmęczeni i chyba nikt nue miałvy już siły czekać do zmroku'