Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 21:30, 13 lip 2020

Kasiu cudnie było i naturalnie.Bajka i tyle
No i tęsknię bardzo za ciepłem Waszego domu i ogrodu
Pooglądam jeszcze bo przytulić Was nie mogę
Buziak
Katkak 21:40, 13 lip 2020

Anusia napisał(a)

Kasiu moje gratulacje! Wyszło naturalnie. Bardzo miło było Was zobaczyć.

Dziękuję Aniu, bardzo się cieszę
Katkak 21:42, 13 lip 2020

BASIA8 napisał(a)
Witaj Kasieńko. Wielkie gratulacje zostawiam dla Całej Waszej Rodzinyogrom pracy i serca włożyliście by stworzyć tak piękny ogród. Odcinek pięknie uchwycił magię i ciepło Waszych serc i ogrodu. Baaaaardzo miło było Was zobaczyćJa całą swoją Rodzinę zaprosiłam na odcinek. Oglądając go czułam się jakbym Was znała wieki. Gratuluję Kochani.

Jejku, dziękuję Basieńko kochana. Zmamy się już kawał czadu, choć póki co tylko wirtualnie. Pamiętasz jak obie w ciążach chodziłyśmy?
Katkak 21:45, 13 lip 2020

Agania napisał(a)
Katku czekałam na niedzielę na nowy odcinek z "Mają w ogrodzie"...z przyjemnością oglądaliśmy bohaterów
z bajecznego ogródka
Super pokazane zostały fragmenty z oczkiem, warzywnikiem i studnią, maleńkie bajkowe detale
Radość z Was tryska, sama Ty jesteś bardzo naturalna, radosna i masz taki ciepły głosik

Dzięki Aganiu. Może to głupie, ale strasznie stresowało mnie to jak będzie brzmiał mój głos, bo jak się gdzieś słyszę na nagraniach, choćby telefonem to nie trawię. Ale pozytywnie się zaskoczyłam.
Katkak 21:47, 13 lip 2020

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, wreszcie i mi udało się obejrzeć odcinek Mai z Waszym ogrodem Tak mi się spodobał, że obejrzałam dwa razy Z ekranu bije od Ciebie ciepło i serdeczność oraz miłość do wszelkich zwierzątek. Dialogi bardzo ciekawe, swobodne z dużą ilością wiedzy ogrodniczej. Zupełnie naturalne. Widać, że masz wiele do powiedzenia o swoim ogrodzie i o tym jak go tworzycie. Dzieciaczki wyszły zupełnie swobodnie, jak to dzieci Ogród reprezentuje się świetnie. Będę wracała do tego odcinka często

Ale mi ciepło na serduchu Ewuniu. Miło się czyta Twoje słowa.
Katkak 21:48, 13 lip 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu cudnie było i naturalnie.Bajka i tyle
No i tęsknię bardzo za ciepłem Waszego domu i ogrodu
Pooglądam jeszcze bo przytulić Was nie mogę
Buziak

Moha Ruda Kitka kochana. Dziękuję Ci bardzo Gosieńko. Jeszcze sobie idbijemy ten czas i się wyprzytulamy i spędzimy wuele cudownych chwil.
Katkak 21:58, 13 lip 2020

Moi Kochani, wszyscy którzy tu jesteście, znajomi i bliscy przyjaciele. Chcę Wam bardzo za wszystko podziękować. To Wy dodajecie skrzydeł, motywujecie do działania, cieszycie się ze mną z każdej nowej roślinki, z każdego nowego pomysłu. Gdyby nie Wy i wasze wparcie nie byłoby tej cudownej przygody i tego odcinka. Dodajecie sił i motywacji nawet gdy czasem ich brakuje i po prostu się nie chce. I w końcu dzięki Wam mogę i mam z kim dzielić tę wielką radość, bo któż tak zrozumie ogrodnika jak inny ogrodnik? Danusiu wielkie podziękowania dla Ciebie, bo gdyby nie Ty i To forum, to moja wiedza ogrodnicza byłaby w lesie i nie poznałabym Was - cudownych ludzi, z ktorymi mogę dzielić tę niezwykłą pasję.
sylwia_slomc... 23:27, 13 lip 2020

Kasieńka dopiero teraz oglądaliśmy. Jestem oczarowana Waszym ogrodem i Wami
Odcinek do którego będzie się wracało nie jeden raz Malutki ogródek, a w nim tyle wspaniałości, taki słodziutki jak te poziomki co Filip zrywał. Iga jak Elfik uwija się wśród zakamarków, zakątków tyle Dokładnie taką Cię znam, naturalną, oazę spokoju, dokładnie wiedzącą czego chcesz i dążącą do celu Cudownie poradziłaś sobie z trudnym miejscem, nie jeden architekt krajobrazu miałby problem na tak małej powierzchni tyle zmieścić, a jeszcze ile miejsca do biegania dla dzieciaków i psa Azyl dla dzikich zwierząt w centrum miastaNiby ogród znam, spacerowałam nie raz, a stale czymś potrafi zaskoczyć. Pamiętam jak pierwszy raz zaskoczyło mnie, że tych dekoracji tyle pokazujesz, a ich w ogrodzie nie widać, trzeba dobrze szukać między roślinami i wypatrywać i oddali to wrażenie w odcinku. Cudowny klimat przytulności i rodzinnego miejsca w którym spędzacie wspólnie czas Bajka po prostu Bajka Po której biegają Elfik i SkrzatA Królowa Matka pieczę ma nad ogrodem i nad rodziną
Król Ojciec dba o wygodę rodziny i zaplecze kulinarne
Wspaniale opowiadałaś o powstawaniu ogrodu, oczka i warzywniku i tylko my tu na O wiemy ile się jeszcze od tego czasu zmieniłoCudowna pamiątkę będziecie mieli, a dzieciaki przygodę i wspomnienia I jestem pewna, że Iga też kiedyś będzie ogrodniczką jak Mama
Buziaki Kochani i do rychłego zobaczenia
ElaS 23:34, 13 lip 2020

Czy to bajka, czy nie bajka,
Myślcie sobie, jak tam chcecie.
A ja przecież wam powiadam:
Krasnoludki są na świecie.
Naród wielce osobliwy.
Drobny - niby ziarnka w bani:
Jeśli które z was nie wierzy,
Niech zapyta starej niani.

Obejrzałam Wasz ogród, bardzo mi się podoba. Kasiu, fajna babka z Ciebie Dzieciaki super. Stworzyliście ciepłe, klimatyczne miejsce w tak małej przestrzeni. Gratki
Urszulla 03:43, 14 lip 2020

Kasiu, w nocy obudził mnie ból po pracy w ogrodzie więc żeby o nim zapomnieć z wielką przyjemnością obejrzałam Twój odcinek w programie Mai. Czuję niedosyt
Chciałoby się być u Ciebie na chwilę w tym bogactwie ogrodowym wszystko takie dopracowane.
A te kwiatuszki z modeliny zabierasz na zimę do domu czy zostawiasz?