Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

agatanowa 10:06, 08 lip 2014

Katkak napisał(a)

Przysiadaj Agatko, zapraszam serdecznie .

Kasiu, i bez ławki się wprosiłam i szwędałam u Ciebie, a teraz to nawet można się przespać na niej zwłaszcza przy takiej pogodzie
Katkak 10:08, 08 lip 2014

agatanowa napisał(a)

Kasiu, i bez ławki się wprosiłam i szwędałam u Ciebie, a teraz to nawet można się przespać na niej zwłaszcza przy takiej pogodzie

Ale Agatka ja Cię zapraszam w realu, a nie wirtualnie
agatanowa 10:17, 08 lip 2014

dziękuję Kasiu, może kiedyś i bardzo chetnie, droga że hoho, a z mobilnością jakby gorzej będzie
Katkak 10:19, 08 lip 2014

agatanowa napisał(a)
dziękuję Kasiu, może kiedyś i bardzo chetnie, droga że hoho, a z mobilnością jakby gorzej będzie

U mnie z mobilnością też kiepsko. Ale pamiętaj, że będziesz miłym gościem . Niedawno byłaś w Przemyślu, a to już znowu do mnie nie tak daleko .
agatanowa 10:25, 08 lip 2014

tak, ja w ogóle mało znam te rejony, a piękne są
mąż z gdańska, więc siłą rzeczy tam jeździmy, ja u siebie - siostra i rodzice na tej samej ulicy, obok

Przemyśl wypadł przy okazji ślubnej w rodzinie (brat męża brał za żonę biłgorajkę )

Kasiu, a Ty do centralnej RP jeździsz czasem? To daj znac, jakby co i wpadaj na kawę na schodach (czy też karmi)

Katkak 10:37, 08 lip 2014

agatanowa napisał(a)
tak, ja w ogóle mało znam te rejony, a piękne są
mąż z gdańska, więc siłą rzeczy tam jeździmy, ja u siebie - siostra i rodzice na tej samej ulicy, obok

Przemyśl wypadł przy okazji ślubnej w rodzinie (brat męża brał za żonę biłgorajkę )

Kasiu, a Ty do centralnej RP jeździsz czasem? To daj znac, jakby co i wpadaj na kawę na schodach (czy też karmi)

Agatka w centralnej bywam raz w roku, ale tylko przejazdem jak jedziemy nad morze . Chętnie Cię odwiedzę, ale to bardziej przyszłym roku , bo w tym morze odpuszczamy . Ale masz fajnie, że masz męża z Gdańska i sobie tam wyjeżdżacie . Uwielbiam to miasto, a jak jeszcze trafię w czas Jarmarku Dominikańskiego to już w ogóle pełnia szczęścia . No tośmy się wyzapraszały obie , teraz tylko czekać na okazję bo faktycznie odległość spora . Buziaki.
agatanowa 12:02, 08 lip 2014

elzbieta_g 13:30, 08 lip 2014

Katkak napisał(a)
Tadaaaaam , wreszcie mam swoje mebelki . Rodziły się dłuuugo i w bólach, ale grunt, że są
[img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads

świetne, pasują do twojego ogrodu, oj widzę, że M spełnia twe wszystkie zachcianki...
Katkak 13:53, 08 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

świetne, pasują do twojego ogrodu, oj widzę, że M spełnia twe wszystkie zachcianki...

Jeszcze nie wszystkie
MagdalenaK8 18:23, 08 lip 2014

Zaglądam i podziwiam piękne mebelki...
Pozdrawiam