Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:01, 24 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu u mnie też padało a potem tęcza była Nievwytrzymałam i kupiłam internet do tabletka
To już nałóg z całą pewnością

Gosiaczek no i jak Ci hula ten internet? Nie wiesza się? Ja też myślałam, że już dziś dzień zmarnowany (ogrodowo), a na sam wieczór się wypogodziło, zebraliśmy fasolkę i nawet klona trochę przycięliśmy . Buźka,
Katkak 22:02, 24 lip 2014

Nallar napisał(a)

Cudny Kasieńko. Groszkowe motylki z kropelkami też.

Ten hibiskus to samosiejka Ewuś. Pewnie z tych moich weteranów się zasiał, ale one są malinowy i różowy, a tu taki fajny białasek . Te groszki co dzień zachwycają mnie bardziej . Buźka
Katkak 22:03, 24 lip 2014

MalgosiaR napisał(a)
Witaj Kasiu, groszek i hibiskus piękne. Niezłą paczuszkę dostałaś

Dzięki Małgoś . A paczusia w dechę - zgadzam się .
malgorzata_s... 22:07, 24 lip 2014

No chodzi dobrze Nadrabiam zaległości
Agania 22:07, 24 lip 2014

Groszek i ketmia w kropelkach piękne, cieszę się z tego deszczu, ogród mi się nie tylko podlał, ale i oczyścił zpajeczyn pokrytych milionem nasion z brzózek, myślałm , że nigdy go nie oczyszczę, od pn odkurzam taras i dom, dzieki deszczowi to już będzie prawdziwy urlop...jutro ostatni dzień do pracy....jak tam brzusio.....trzymam kciuki za Ciebie

Buziak Kasiu
Katkak 22:11, 24 lip 2014

Agania napisał(a)
Groszek i ketmia w kropelkach piękne, cieszę się z tego deszczu, ogród mi się nie tylko podlał, ale i oczyścił zpajeczyn pokrytych milionem nasion z brzózek, myślałm , że nigdy go nie oczyszczę, od pn odkurzam taras i dom, dzieki deszczowi to już będzie prawdziwy urlop...jutro ostatni dzień do pracy....jak tam brzusio.....trzymam kciuki za Ciebie

Buziak Kasiu

Czujemy się dobrze i z przyjemnością odetchnęłam od upałów. Deszcz też mnie cieszy bo wszystko pięknie podlane . Agatko czyżby urlopik się szykował? Trzymaj trzymaj
Katkak 22:12, 24 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No chodzi dobrze Nadrabiam zaległości

No to super. Dobrze, że kupiłaś bo jak to ogrodowisko bez Gosiaczka
Alisonek 22:16, 24 lip 2014

Ja w tym roku odkryłam na nowo groszek i pokochałam go bez opamiętania, zapach jest cudny!!!
Katkak 22:29, 24 lip 2014

Nie do wiary, myślałam, że moja różyczka przekwitła już na dobre, a tu proszę - wstaje jak feniks z popiołów
Katkak 22:30, 24 lip 2014

Alisonek napisał(a)
Ja w tym roku odkryłam na nowo groszek i pokochałam go bez opamiętania, zapach jest cudny!!!

i zapach i kształt, i te kolorki, ech... Cudniasty