Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 21:16, 23 lip 2014

Faktycznie Dereń i krzewuszka troszkę ucierpiały w tym kartoniku ale reszta wygląda całkiem dobrze, a ja się tak martwiłam Najważniejsze że są już w dobrych rękach.
pasjonatkaam... 21:38, 23 lip 2014

zazdraszczam paczuszki paprocie też superrr))
Katkak 21:54, 23 lip 2014

Nallar napisał(a)
Faktycznie Dereń i krzewuszka troszkę ucierpiały w tym kartoniku ale reszta wygląda całkiem dobrze, a ja się tak martwiłam Najważniejsze że są już w dobrych rękach.

Ewciu buźka jeszcze raz
Katkak 21:55, 23 lip 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
zazdraszczam paczuszki paprocie też superrr))

Paczusia super, a te paprotki to właśnie te jedyne jakie w szkółce dostałam. Pozdrawiam .
pasjonatkaam... 22:04, 23 lip 2014

Kasiu ale to są właśnie jak się nie mylę pióropuszniki czyli będa wielkie i ładnie się rozrosną
Katkak 22:06, 23 lip 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
Kasiu ale to są właśnie jak się nie mylę pióropuszniki czyli będa wielkie i ładnie się rozrosną

Eee chyba nie. Kupiłam je w ,maju, a urosły niewiele, więc chyba to jakaś niska odmiana. Zresztą taką mam nadzieję bo w tym miejscu gdzie są posadzone (brzeg rabaty) takie wielkie nie za bardzo by wyglądały.
pasjonatkaam... 22:08, 23 lip 2014

albo to ja nie mam pióropusznika bo ktoś żle oznaczył na doniczce kto się tam połapie w tych odmianach
Ewa_w_ogrodzie 22:09, 23 lip 2014

Witaj Kasiu
zakochałam się w Twoim ogrodzie, masz już dużo wpisów więc nie jestem w stanie przejrzeć wszystkiego, ale z zapartym tchem przeglądam zdjęcia. Rośliny i mała architektura, wszystko jakby dokładnie na swoim miejscu a jednocześnie tak naturalnie, nie od linijki, nie geometrycznie tylko tak delikatnie i lekko. Masz wielki dar w rękach. Ja właśnie siadam do pierwszych prób projektowania moich rabat. Pochwalę się jak mi coś wyjdzie, albo raczej wystawię się na głos krytyki. Pozdrawiam Ewa. Będę chyba częstym gościem.
Jag_58 22:18, 23 lip 2014

Kasiu nie ma to jak własne owoce i warzywka smakuja znakomicie i najlepiej prosto z krzaczka nowe nabytki juz wpasowały sie w ukochany ogródeczek i na pewno będą pięknie rosły pozdrawiam cieplutko
Katkak 22:19, 23 lip 2014

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
Witaj Kasiu
zakochałam się w Twoim ogrodzie, masz już dużo wpisów więc nie jestem w stanie przejrzeć wszystkiego, ale z zapartym tchem przeglądam zdjęcia. Rośliny i mała architektura, wszystko jakby dokładnie na swoim miejscu a jednocześnie tak naturalnie, nie od linijki, nie geometrycznie tylko tak delikatnie i lekko. Masz wielki dar w rękach. Ja właśnie siadam do pierwszych prób projektowania moich rabat. Pochwalę się jak mi coś wyjdzie, albo raczej wystawię się na głos krytyki. Pozdrawiam Ewa. Będę chyba częstym gościem.

Ewciu strasznie mi miło czytać takie słowa, tym bardziej, że mam świadomość tego, że są tu ogrody do których nawet nie śmiem mojego porównać . Ale cieszę się jeśli zauważyłaś, że mój ogródek nie jest "od linijki" i dość naturalny bo taki właśnie chciałam stworzyć (albo raczej tworzę), a jeśli masz takie właśnie spostrzeżenia to chyba się udało . Zaglądaj do mnie jak najczęściej, będzie mi bardzo miło . I koniecznie uaktywnij swój podpis bo ciężko będzie do Ciebie trafić . Pozdrawiam .