Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 14:24, 15 sie 2014

Nallar napisał(a)
Kasiu musisz koniecznie zwolnić bo ja w życiu tego nie nadrobię, tyle stron, kiedy ja to przeczytam.

Kombinuj Ewcia, kombinuj
Katkak 14:26, 15 sie 2014

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
Zapisuję sobie do notesu szałwia omszona, może i ja zakupię w przyszłym roku. Zdjęcia cudowne.

Polecam gorąco, to roślinka nie do zdarcia, wdzięczna bardzo, kwitnie dłuuuugo i super się rozrasta. No i śliczna jest . Jest jeszcze odmiana biała, chyba Adrian się nazywa, czy jakoś tak.
Katkak 14:27, 15 sie 2014

agatanowa napisał(a)

No tak, oby nie wiało za mocno!
Cieszę się, że już rosną. Niedługo będzie zielona sciana, która bardzo odmienia ogród : )

Agatka ja jestem dość dobrze osłonięta od wiatru, więc specjalnie się nie obawiam. Sama się nie mogę doczekać tej zielonej ściany .
Jag_58 14:34, 15 sie 2014

Katkak napisał(a)

Kasia dzięki . Nie mam lustrzanki, mój aparat to Nikon Coolpix L610. Jak dla mnie wystarczy.

Kasiu to mamy aparaty prawie takie same nikon Coolpix 16 ,0 megapixeles,6x zoom
Katkak 14:46, 15 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu to mamy aparaty prawie takie same nikon Coolpix 16 ,0 megapixeles,6x zoom

Powiem Ci Jagódko, że ja jestem ze swojego bardzo zadowolona i jak na moje potrzeby w zupełności wystarcza. Dokupiłam do niego tylko akumulatorki i ładowarkę do baterii, bo zwykłe baterie padały w zastraszającym tempie.
Jag_58 14:52, 15 sie 2014

Katkak napisał(a)

Powiem Ci Jagódko, że ja jestem ze swojego bardzo zadowolona i jak na moje potrzeby w zupełności wystarcza. Dokupiłam do niego tylko akumulatorki i ładowarkę do baterii, bo zwykłe baterie padały w zastraszającym tempie.

Kasiu ja też mój ma akumulatorek wbudowany więc nie ma problemu ,od czasu do czasu musze ładować ,ale trzyma bardzo długo
Kasieńko miłego świętowania buziaki x3
agatanowa 15:06, 15 sie 2014

Katkak napisał(a)

Agatka ja jestem dość dobrze osłonięta od wiatru, więc specjalnie się nie obawiam. Sama się nie mogę doczekać tej zielonej ściany .

a to zazdroszę, ja przeciwnie - wiatr wywala i przemraża co się da
Nallar 16:54, 15 sie 2014

Udało mi się nadrobić, widziałam wszystko i przeczytałam wszystko. Jak tylko wrócę na dobre wstawie zdjęcie swojej maleńkiej hortki. To co się z nią zadziało zaskoczyło mnie zupełnie.
Katkak 19:22, 15 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu ja też mój ma akumulatorek wbudowany więc nie ma problemu ,od czasu do czasu musze ładować ,ale trzyma bardzo długo
Kasieńko miłego świętowania buziaki x3

Dzięki Jagódko, Ty także świętuj i odpoczywaj . Mój emuś chciał jutro troszkę ogródek poogarniać (z własnej, nieprzymuszonej woli )a tu znowu deszcz ma padać. No, ale zobaczymy jutro . Pozdrawiam.
Katkak 19:23, 15 sie 2014

Nallar napisał(a)
Udało mi się nadrobić, widziałam wszystko i przeczytałam wszystko. Jak tylko wrócę na dobre wstawie zdjęcie swojej maleńkiej hortki. To co się z nią zadziało zaskoczyło mnie zupełnie.

No to ciekawość moja sięgnie zenitu . Wracaj jak najszybciej.