Ogród pięknie kwitnie i pachnie też chyba intensywnie, bo mahonia ma mnóstwo kwiatów . Serduszki są cudne . Mam dwie i co roku zachwycają mnie swoją elegancją
Kasia, mi tez wszystkie Łubiny wygniły, a miałam szpaler w zeszłym roku w cudnych kolorach i w dodatku nie mam ani jednego zdjęcia.
Za to w tym roku wysiałam ostróźki i mam ogrom, chętnie się podzielę jak podrosną, niestety na kwiatki trzeba będzie poczekać do przyszłego roku. .
Poza tym cudne masz kwiatuchy.
Nigdy nikomu krzywdy nie zrobiłam ale Ty jesteś pierwsza na liście.
Zwariowałaś na dobre, to miała być paczuszka......
O godzinie 15 doznałam szoku jak to zobaczyłam.
Sadzonki doszły w nienaruszonym stanie, pięknie zapakowane.
W poniedziałek idę na pocztę z rewanżem więc szybko pisz co Ci zapakować. I nie pisz że nic nie chcesz, bo zapakuję co popadnie.
Reniu szkoda, że nie obfociłaś szpaleru łubinów. Ja robię fotki każdemu nowemu kwiatkowi. Sąsiedzi pewnie myślą, że brak mi 5 klepki, bo latam z tym aparatem po ogródku w tę i z powrotem . Szkoda tych naszych łubinów, ale spróbuję kupić jeszcze raz. Mam kilka maluśkich wyhodowanych z nasion, ale ja człek niecierpliwy to pewnie kupię kilka dużych bo chcę żeby zakwitły w tym roku . Ostróżki też kupię - potrzebuję 3-4 szt. Dziękuję Słonko za propozycję, kochana jesteś, ale ja w gorącej wodzie kąpana, więc sama rozumiesz . Buziaki.