Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 23:25, 20 cze 2015

a kuku
chojna 23:37, 20 cze 2015

Kasiu pięknie u Ciebie!
Pole żurawkowe mnie urzekło! I w ogóle niepowtarzalny klimat stworzyłaś, naprawdę chce się w nim odpoczywać. Cudnie!
Ja też uwielbiam starocie
Ostatnio odnawiałam stary fotel z wikliny. Dostał białą farbę i poduchę w biało niebieskie paski i poszedł pełnić honory do łazienki dziecięcej w stylu marynistycznym
Pozdrawiam Cię serdecznie i będę na pewno zaglądać
malgorzata_s... 23:40, 20 cze 2015

Jak miło wasze buziaki uśmiechnięte znowu zobaczyćA ręce same do monitora lecą aby Igunię przytulić Buziaczki kochana Jak nocleg znajdę to napiszę
GosiaJoanna 06:45, 21 cze 2015

Katkak napisał(a)

Rozbudziłaś moją ciekawość tym poidełkiem, pokażesz?

Kasiu str 203 i 206 w moim wątku fajne spotkanko mieliście
kasiek 09:20, 21 cze 2015

Kasiulku pierwsza to werbena patagońska a drugie to wierzbówka.
Powodzenia w wsadzaniem i uważaj na siebie byś nie przesadziła z tą robotą (i kto to mówi
Buziolam wszystkich
Katkak 12:07, 21 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak miło wasze buziaki uśmiechnięte znowu zobaczyćA ręce same do monitora lecą aby Igunię przytulić Buziaczki kochana Jak nocleg znajdę to napiszę

Gosiaczku Kasia wczoraj żartowała, że na zdjęciach od Ciebie wszyscy noszą Igę na rękach, tylko nie a . Pogoda nam się trochę wczoraj nie udała, ale i tak było fajnie. Szkoda, że nie mogliście być z nami. Ale jeszcze sobie odbijemy .
Katkak 12:08, 21 cze 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Kasiu str 203 i 206 w moim wątku fajne spotkanko mieliście

Byłam, widziałam. Śliczne .
Katkak 12:09, 21 cze 2015

kasiek napisał(a)
Kasiulku pierwsza to werbena patagońska a drugie to wierzbówka.
Powodzenia w wsadzaniem i uważaj na siebie byś nie przesadziła z tą robotą (i kto to mówi
Buziolam wszystkich

No właśnie, i kto to mówi? Uważam i cudownie się bawię . Już bym wypadła do ogródka, ale Krzysia chwilowo nie ma .
Katkak 12:12, 21 cze 2015

chojna napisał(a)
Kasiu pięknie u Ciebie!
Pole żurawkowe mnie urzekło! I w ogóle niepowtarzalny klimat stworzyłaś, naprawdę chce się w nim odpoczywać. Cudnie!
Ja też uwielbiam starocie
Ostatnio odnawiałam stary fotel z wikliny. Dostał białą farbę i poduchę w biało niebieskie paski i poszedł pełnić honory do łazienki dziecięcej w stylu marynistycznym
Pozdrawiam Cię serdecznie i będę na pewno zaglądać

Oluś dziękuję Ci bardzo. Fala żurawkowa jest zgapiona od Lukiego . Nawet śliczne 3 żurawki mam od Niego . Bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie. Staram się jak mogę, a takie słowa jak Twoje jeszcze bardziej motywują do działania. Uwielbiam przerabiać różne stare rzeczy. Fotelem koniecznie się pochwal. Kapitalnie musi wyglądać. Zaraz do Ciebie lecę. Zaglądaj do mnie jak najczęściej .
AgataBC 14:26, 21 cze 2015

Uważaj na te spotkania bo jeszcze trochę i będziesz musiała działkę dokupić Super, że masz werbenę patagońską .

Ps. Gdyby nie Ty to chyba bym zdjęć ławki nie wrzuciła a już na pewno nie tak szybko