Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Filomena 21:21, 12 gru 2015

Kasiu
macham do Ciebie serdecznie... żałuję, jakoś nie mogę wygospodarować więcej czasu na ogrodowisko. Wciąż jestem tyloma sprawami zaabsorbowana
Nigdy nie zawodzisz! zapewne niejednym jeszcze świeżym pomysłem wszystkich zaskoczysz przed świętami
Katkak 21:31, 12 gru 2015

Filomena napisał(a)
Kasiu
macham do Ciebie serdecznie... żałuję, jakoś nie mogę wygospodarować więcej czasu na ogrodowisko. Wciąż jestem tyloma sprawami zaabsorbowana
Nigdy nie zawodzisz! zapewne niejednym jeszcze świeżym pomysłem wszystkich zaskoczysz przed świętami

Dzięki Filomeno. W planach mam jeszcze tylko zwykłe stroiki do postawienia przed wejściem i pierniczki do zawieszenia na choince i podjadania oczywiście .
AGDULA 21:36, 12 gru 2015

Katkak napisał(a)

........... W dodatku dziś w ogródku podziałałam, oczyściłam spory kawałek powstającej rabaty z darni . Jeśli zima będzie taka jak teraz to do wiosny spokojnie skończę . Mama chce taką samą

O, to widzę, że u Ciebie prace w pełni to tak jak u mnie. Nowe oczko zaczęłam wytyczać a przy okazji nasunęła mi się myśl, że obok można też pozmieniać i darń zaczełam ściągać i wytyczać ścieżkę tym samym tworząc miejsce pod nową rabatę Dzisiaj nawet wybrałam się do ogrodniczego po jakiś nowy zakup a tam same choinki na szczęscie w drugim ogrodniczym coś jeszcze wyszperałam (paproć zakupiłam)
mira 21:51, 12 gru 2015

Wpadłam zobaczyć co tam działasz - no i widzę cudna choinka - masz talent
pozdrawiam
Katkak 21:53, 12 gru 2015

AGDULA napisał(a)

O, to widzę, że u Ciebie prace w pełni to tak jak u mnie. Nowe oczko zaczęłam wytyczać a przy okazji nasunęła mi się myśl, że obok można też pozmieniać i darń zaczełam ściągać i wytyczać ścieżkę tym samym tworząc miejsce pod nową rabatę Dzisiaj nawet wybrałam się do ogrodniczego po jakiś nowy zakup a tam same choinki na szczęscie w drugim ogrodniczym coś jeszcze wyszperałam (paproć zakupiłam)

To faktycznie mamy ze sobą trochę wspólnego, bo na rabacie, którą powoli wyznaczam też ma być oczko .
Katkak 22:01, 12 gru 2015

mira napisał(a)
Wpadłam zobaczyć co tam działasz - no i widzę cudna choinka - masz talent
pozdrawiam

Dziękuję Mireczko, a mnie się bardzo podoba Twój Mikołaj w donicy .
Ewa777 00:01, 13 gru 2015

Fajna ta choineczka Super pomysł
kasiek 09:41, 13 gru 2015

Ale fajna, jesteś studnia bez dna - oczywiście z pomysłami
Dla mnie należysz do czołówki najbardziej inspirujących watków
Katkak 10:40, 13 gru 2015

Dzięki Ewciu .

Kasieńka dziękuję, dziękuję bardzo. Dla mnie natomiast należysz do czołówki najwspanialszych i najbardziej nietuzinkowych ogrodów .
Katkak 12:29, 13 gru 2015

Moja alternatywa dla świątecznego wianka . Serduszko i ciastek zrobione z synkiem z modeliny . Produkcja właściwie bezkosztowa.