Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Gabriela 22:13, 10 gru 2015

Ale fajnie z tymi bombkami na drzewkach. Szyszki z koralikami fantastycznie wyglądają, nigdy bym na to nie wpadła. No i te ważki koralikowe - sama robiłaś?
Bardzo mi się podoba świąteczny wystrój.
sylwia_slomc... 22:19, 10 gru 2015

Kasia ja dzisiaj w Hucie w ogródku widziałam kwitnące chabry górskie.....niesamowite wrażenie w połowie grudnia, aż się wracałam bo nie wierzyłam oczom kilkanaście szt kwitło
Nallar 23:02, 10 gru 2015

Wiedziałaś że sikorka to między innymi symbol twórczej fantazji?
Też lubię te zwariowane ptaszki. Po jakim czasie od zawieszenia budki wprowadziły się do niego sikoreczki?
Katkak 23:17, 10 gru 2015

Gabriela napisał(a)
Ale fajnie z tymi bombkami na drzewkach. Szyszki z koralikami fantastycznie wyglądają, nigdy bym na to nie wpadła. No i te ważki koralikowe - sama robiłaś?
Bardzo mi się podoba świąteczny wystrój.

Dzięki Gabrysiu . Tak, ważki robiłam sama, wystarczą koraliki i drut, no i kijki bambusowe .
Katkak 23:17, 10 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia ja dzisiaj w Hucie w ogródku widziałam kwitnące chabry górskie.....niesamowite wrażenie w połowie grudnia, aż się wracałam bo nie wierzyłam oczom kilkanaście szt kwitło

Fajne takie widoczki, szczególnie teraz, co?
Katkak 23:18, 10 gru 2015

Nallar napisał(a)
Wiedziałaś że sikorka to między innymi symbol twórczej fantazji?
Też lubię te zwariowane ptaszki. Po jakim czasie od zawieszenia budki wprowadziły się do niego sikoreczki?

Ewciu budkę zawieszałam w lutym. Na początku prowadziłam obserwacje , ale ponieważ nic się nie działo, więc przestałam i dopiero teraz zauważyłam, że jednak ma lokatorów .
Nallar 23:57, 10 gru 2015

Muszę pomyśleć o takim domku dla ptaszków.
AnnaCh 08:33, 11 gru 2015

Kasiu jesteś dla mnie najbardziej kreatywną osobą jaką znam na tym forum Tak mi się bombki na Twoich drzewach podobają, że dziś jadę kupię jakieś tanie i powieszę może z pięć na moim miniaturowym jeszcze klonie globosum, tyle mi się chyba tylko zmieści
Pozdrawiam cieplutko i piątkowo.
Katkak 18:26, 11 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Kasiu jesteś dla mnie najbardziej kreatywną osobą jaką znam na tym forum Tak mi się bombki na Twoich drzewach podobają, że dziś jadę kupię jakieś tanie i powieszę może z pięć na moim miniaturowym jeszcze klonie globosum, tyle mi się chyba tylko zmieści
Pozdrawiam cieplutko i piątkowo.

Dzięki Aniu. Ja te bombki kupowałam w tych tanich sklepach. Za opakowanie 8 bombek płaciłam 5zł . Pakowane kolorami . Moje są plastikowe, a wyglądają na szklane . Nie ma co przepłacać, tym bardziej przed Świętami .
Katkak 18:26, 11 gru 2015

Nallar napisał(a)
Muszę pomyśleć o takim domku dla ptaszków.

Koniecznie Ewciu. Ja jeszcze na orzechu powieszę i na sosnach jeszcze może .