Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malkul 19:23, 11 gru 2015

obejrzłam wszytsko, przegląd prasy mnie rozczulił
pamiętam tego aniołka

apropo bombek - to szklane?
ja pamietam jak pierszej zimy powsiesiła szklane na zew. na drzewku i z dnia na dzien było ich coraz mniej.
mróz je załatwił
prawie wszytski potrzaskał.
teraz mam palstikowe.
AnnaCh 19:33, 11 gru 2015

Katkak napisał(a)
Dzięki Aniu. Ja te bombki kupowałam w tych tanich sklepach. Za opakowanie 8 bombek płaciłam 5zł . Pakowane kolorami . Moje są plastikowe, a wyglądają na szklane . Nie ma co przepłacać, tym bardziej przed Świętami .
Kasiu, kupiłam dziś w Obi, 16 sztuk za 10 zł Plastikowe, w sam raz na zewnątrz. Też wyglądają ładnie, pozdrawiam
kasiek 19:34, 11 gru 2015

Ale super te bombki u Ciebie - człowiek wcale na tło nie patrzy. Pamietasz jak nie lubiłaś tej rabaty - a teraz taka ładna
A mała słodka, jak fajnie się patrzy na takie dzieci... u kogos
Ewa777 20:06, 11 gru 2015

Bombowe drzewko przegląd prasy musi być - chyba idzie w ślady Mamy
Katkak 20:15, 11 gru 2015

malkul napisał(a)
obejrzłam wszytsko, przegląd prasy mnie rozczulił
pamiętam tego aniołka

apropo bombek - to szklane?
ja pamietam jak pierszej zimy powsiesiła szklane na zew. na drzewku i z dnia na dzien było ich coraz mniej.
mróz je załatwił
prawie wszytski potrzaskał.
teraz mam palstikowe.

Aniołek rośnie i już nieźle gania. Dziś była po raz pierwszy u fryzjera zrobić się na bóstwo przed świętami . Gosia bombki są plastikowe.
Katkak 20:17, 11 gru 2015

kasiek napisał(a)
Ale super te bombki u Ciebie - człowiek wcale na tło nie patrzy. Pamietasz jak nie lubiłaś tej rabaty - a teraz taka ładna
A mała słodka, jak fajnie się patrzy na takie dzieci... u kogos

Dzięki Kasieńka . To prawda, teraz lubię tę rabatę, ciemierników jeszcze na niej dosadzę . Czasem kusi mnie żeby zrobić coś z tym murkiem, może chociaż pomalować. Ale jak pomyślę, że musiałabym wtedy biednego winobluszcza zmaltretować, to mi przechodzi .
Katkak 20:21, 11 gru 2015

Ewa777 napisał(a)
Bombowe drzewko przegląd prasy musi być - chyba idzie w ślady Mamy

. Mam nadzieję, że będzie ogródkowa dziewczyna . Filipcio niby jakiś specjalnych ciągot do ogródka nie ma, ale miewa pomysły żebyśmy jakieś nasionko w ogródku posadzili i własne drzewo wyhodowali . Zna sporo owadów, wie które to larwy biedronki i wie jak bardzo są pożyteczne. Wie, że mszyce są be i różnymi rzeczami potrafi mnie nieraz zaskoczyć . Chce żebyśmy mieli oczko, a w nim ryby i żaby do obserwacji. Wie nawet z jaką prędkością lata ważka, więc nie jest źle .
Kuba 20:26, 11 gru 2015

[quote=Katkak napisał(a)

bardzo pomysłowe Twoje dekoracje a wianek z bluszczu świetny, łamiesz wszelkie schematy
i ten mały słodziak w gazetach
Katkak 20:47, 11 gru 2015

Kuba napisał(a)

kasiek 17:14, 12 gru 2015

Katkak napisał(a)

Dzięki Kasieńka . To prawda, teraz lubię tę rabatę, ciemierników jeszcze na niej dosadzę . Czasem kusi mnie żeby zrobić coś z tym murkiem, może chociaż pomalować. Ale jak pomyślę, że musiałabym wtedy biednego winobluszcza zmaltretować, to mi przechodzi .

Dosadź mu bluszcza, to jeden zasłoni zima a drugi latem