Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

gierczusia 20:49, 03 lip 2015

Mnie też ta Ismena w oko wpadła,,kwiaty ma rzeczywiście niesamowite teraz to mi żal ,ze nie mam już gdzie upychać.... A tulipanowiec urośnie szybciej niż Ci się wydaje
Nie ściółkujesz rabat ???
Buziole śle
AlKa 20:52, 03 lip 2015

gierczusia napisał(a)
Mnie też ta Ismena w oko wpadła,,kwiaty ma rzeczywiście niesamowite teraz to mi żal ,ze nie mam już gdzie upychać.... A tulipanowiec urośnie szybciej niż Ci się wydaje
Nie ściółkujesz rabat ???
Buziole śle

Czytałam o gazetach chyba zastosuję.
Częsciowo mam kore wysypaną, a tam gdzie nie skończone nasadzenia walkę wręcz stosuję
Zielona 22:10, 03 lip 2015

Alka, do żółtej róży dosadź przetacznika /wyższą odmianę, żeby przenikała się z różą/ dodaj dzwonki brzoskwiniolistne /białe i niebieskie/, obok postaw paryską podpórkę i puść na nią powojnik w fioletowym kolorze i jestem pewna, że pokochasz żółte /a w Twoim przypadku delikatne, cytrynowe/ róże.
AlKa 10:35, 04 lip 2015

Zielona napisał(a)
Alka, do żółtej róży dosadź przetacznika /wyższą odmianę, żeby przenikała się z różą/ dodaj dzwonki brzoskwiniolistne /białe i niebieskie/, obok postaw paryską podpórkę i puść na nią powojnik w fioletowym kolorze i jestem pewna, że pokochasz żółte /a w Twoim przypadku delikatne, cytrynowe/ róże.

Marta jestes genialna
Przetacznik rośnie, ale za rozami.
Dzwonkow zdecydowanie poszukam i posadzę.
Dzięki za fantastyczną radę
Zielona 11:19, 04 lip 2015

Rzeczywiście. Wróciłam do zdjęć i widzę, że przetacznik już jest. Nie przesadzaj go - będzie wysoki. Dosadź resztę towarzystwa, może nieco podetnij brzozę, jeśli z czasem będziesz miała za mało miejsca i będzie pięknie.
Masz zdolnego Męża. U mnie za podpory póki co muszą wystarczyć zardzewiałe pręty budowlane... Ale kiedyś będą obeliski...
AlKa 13:56, 04 lip 2015

Zielona napisał(a)
Rzeczywiście. Wróciłam do zdjęć i widzę, że przetacznik już jest. Nie przesadzaj go - będzie wysoki. Dosadź resztę towarzystwa, może nieco podetnij brzozę, jeśli z czasem będziesz miała za mało miejsca i będzie pięknie.
Masz zdolnego Męża. U mnie za podpory póki co muszą wystarczyć zardzewiałe pręty budowlane... Ale kiedyś będą obeliski...

Przetacznik już w zeszłym roku był między różami. Była jedna sadzonka w tym roku wiosna podzieliłam i mam 3. Poza tym chyba się wysiał. Myslałam że to werbena, jak było mikroskopijne, ale teraz zmieniałam zdanie.

Dzięki w imieniu Męża, gdybyś mieszkała blizej to na bnk miałabyś juz podpory, bo mój eM włąsnie sąsiadce drabinkę na winogrom robi

Zeta 22:37, 05 lip 2015

A może u Ciebie będą się sprawdzać te rozchodniki
AlKa 23:33, 05 lip 2015

Zeta napisał(a)
A może u Ciebie będą się sprawdzać te rozchodniki

Kto wie, moze tak Póki co saprzysmakiem dla mszyc
Kindzia 20:24, 06 lip 2015

Ja uwielbiam żółte róże! I morelowe...U Ciebie bardzo tam pasują, widać je z daleka. Zdolności eMusiowe też podziwiam...już się chciałam pytać gdzie takie cuda kupić można, ale doczytałam, że masz Skarb w domu, który to tworzy.

Masz estetyczny, przejrzysty ogród, lubię takie
AlKa 23:13, 06 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Ja uwielbiam żółte róże! I morelowe...U Ciebie bardzo tam pasują, widać je z daleka. Zdolności eMusiowe też podziwiam...już się chciałam pytać gdzie takie cuda kupić można, ale doczytałam, że masz Skarb w domu, który to tworzy.

Masz estetyczny, przejrzysty ogród, lubię takie

Dzięki Kasiu Ja taka poukładana niestety, czasem bym chciała zaszaleć... z kolorem np, ale nie wychodzi mi.