Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Richie 23:10, 13 lip 2012

Centrum ogrodnicze "Zenit"
Ana 07:16, 14 lip 2012

Rysiu, kulkowanie obłędne - ale masz oko i rękę!!! A świder...jak zimuje w donicy? Garażujesz go czy stoi na zewnątrz? Marzą mi się dwa takie okazy przy wejściu do domu, ale nie wiem czy przezimują...
Formowałeś już dorosły okaz czy od malucha był prowadzony na świderek?

Pozdrawiam i czekam na "Majowy" występ
Gardenarium 08:06, 14 lip 2012

Witaj Rysiu po przerwie Faajne kulkowanie, szkoda że Cię nie było na Dolnym Śląsku

Instagram Ogrodowiska
Richie 17:31, 14 lip 2012

Borbetka napisał(a)
Rysiu, kiedy kupujesz datury? Ja zapolowałam niedawno, ale już nie ma na giełdzie. Masz jakiś konkretny termin kiedy można je kupić? I jak je pielęgnujesz? Czy są w donicach? A po której stronie świata je masz? ... Trochę dużo tych pytań .

Datury mam już kilka lat a kupisz je na wiosnę. Z pielęgnacją nie ma problemów, lubią słońce u mnie mają go 8 godz. ale trzeba mocno podlewać w upały nawet 3 razy dziennie z nawozem. Przed przymrozkami chowamy do pomieszczenia i przycinamy, rzadko podlewamy.

an_tre 17:36, 14 lip 2012

Richie napisał(a)
.

Wzbudzają niekłamany zachwyt
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Richie 17:45, 14 lip 2012

Ana napisał(a)
Rysiu, kulkowanie obłędne - ale masz oko i rękę!!! A świder...jak zimuje w donicy? Garażujesz go czy stoi na zewnątrz? Marzą mi się dwa takie okazy przy wejściu do domu, ale nie wiem czy przezimują...

Dzięki Ana, kupiłem już uformowany i raz w roku przycinam.Zimowałem na zewnatrz ale w ostatnią mrozną zimę schowałem do piwnicy i to był błąd bo było za ciepło Po wystawieniu na zewnątrz zaczął przysychać i pózno dostał przyrosty. Jest rzadszy ale pomału odrasta i wraca do formy. Na zimę trzeba zabezpieczyć dobrze donicę i zostawić na zewnątrz. Również pozdrawiam
Richie 17:52, 14 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Witaj Rysiu po przerwie Faajne kulkowanie, szkoda że Cię nie było na Dolnym Śląsku

Również pięknie witam Danusiu. Dzięki że podoba się moje kulkowanie, ja też żałuję Dolnego Śląska ale będę na spotkaniu w Rzeszowie u Ani
Borbetka 20:45, 14 lip 2012

Rysiu, dziękuję za poradę co do datury i mam pytanie, czy Twój świder jest z cisa? Ja kupiłam na wiosnę tego roku stożek z cisa. Niestety był drogi i podmarzł. Ma w środku łyso a na brzegach zielone. Podcięłam trochę, żeby wypuścił. Jak myślisz, czy jest szansa tak jak w przypadku Twojego świdra, że środek "ruszy"?
Ana 22:26, 14 lip 2012

Richie napisał(a)

Dzięki Ana, kupiłem już uformowany i raz w roku przycinam.Zimowałem na zewnatrz ale w ostatnią mrozną zimę schowałem do piwnicy i to był błąd bo było za ciepło Po wystawieniu na zewnątrz zaczął przysychać i pózno dostał przyrosty. Jest rzadszy ale pomału odrasta i wraca do formy. Na zimę trzeba zabezpieczyć dobrze donicę i zostawić na zewnątrz. Również pozdrawiam

Rysiu dziękuję W takim razie kupię te stożki i będę formować, jeśli mogę zostawić je na zewnątrz (bo nie mam gdzie chować )
my_memorise 21:03, 16 lip 2012

Witam,
wreszcie za Pana namową zarejestrowałam się na tym portalu.Pozdrawiam serdecznie i podziwiam .Marta