Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Gardenarium 22:02, 06 sie 2012

A Grzesiek właśnie wczoraj był u krokodyli w ZOO, myślałam że to on wrzucił fotkę

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:08, 06 sie 2012

Richie napisał(a)
Reakcja prawidłowa fajnie pokazałeś, sam nie wiem jak bym zareagował w podobnej sytuacji

Pamiętam jak byliśmy we wrocławskim zoo i gościu próbował przesunąć kilkumetrową anakondę - drzwi do terrarium były szeroko otwarte. Oczywiście my jako "mądrzy gimnazjaliści" cały czas paczyliśmy metr przed terrarium co będzie dalej. Jak się na niego rzuciła to cudem zdążył uciec i zamknąć drzwi. Wtedy okazało się, że jednak umiem szybko biegać, a kolega ledwie mi wybaczył, że go w trakcie dezerterowania (przez przypadek) wypchnąłem na pożarcie
Gardenarium 22:10, 06 sie 2012

Dobre Oplułam monitor z Witkiem razem

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:23, 06 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Dobre Oplułam monitor z Witkiem razem

Jeszcze mam jedno podobne przeżycie z dzieciństwa Poszedłem do cyrku - typowo - klauny, wygibasy, wygłupy. Zaczęły się zwierzątka - małpki - słodkie - lwy - no sponio, ale przyszła kolej na węże Jako osoba, która dużych węży się strasznie boi (dowód numer 1 powyżej ) przez większość pokazów oglądałem swoje powieki z drugiej strony No, ale wszystkie gadziny widziałem. Powrót do domu i trzeba iść spać No i poszedłem do miejsca przeznaczenia - mieliśmy z bratem łóżko piętrowe i spałem na górze Nagle w środku nocy obudziłem się na środku pokoju. Na początku myślałem, że szedłem do toalety i się potknąłem o krzesło, lecz okazało się, że śniło mi się jak gonił mnie taki wielki wąż i biegałem w kółko po piętrowym łóżku i nagle Dżeronimoooo - wypadłem Podobno fajnie to wyglądało jak leciałem na dół jak Batman No - to tyle z moich przeżyć z wężami
adka 00:15, 07 sie 2012

Boże jak tu pięknie , szczęka mi opada za każdym razem ogladam pana ogród.Ogród szefowej i pana to szczyt marzeń kazdego ogrodnika. Kolorystyka wprost zachwyca , bogactwo roślin i sposób wyeksponowania nieziemski. Wpisuję na listę obserwowanych wątków.Pozdrawiam.Tradycyjnie zostawiam kwiatka.

o taka bajkę mi chodzi

adka 00:16, 07 sie 2012

przepraszam,nie wiem czemu nie zaznaczyło cytatu
Martek 02:17, 07 sie 2012

Oj Rysiu,Rysiu )))))))))))))))))
Miło było się znowu zobaczyć
Pozdrawiam
Ana 08:35, 07 sie 2012

Richie napisał(a)
Nadrabiam zaległości w przycinaniu...

]

Rysiu, czy to jest żywotnik (duże kule w tyle)? A pamiętasz odmianę i ile ma już lat?
Richie 23:04, 07 sie 2012

Przycinanie starego bukszpanu zostawiłem na koniec bo nie jest wymagający

Richie 23:16, 07 sie 2012

Ana napisał(a)

Nadrabiam zaległości w przycinaniu...

]

Rysiu, czy to jest żywotnik (duże kule w tyle)? A pamiętasz odmianę i ile ma już lat?

Tak Ana, to jest żywotnik zachodni Woodwardii a mam go ponad 10 lat.