Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:57, 16 kwi 2019

Malgosik napisał(a)
Widoków pozazdrościć. Słodka ta rabatka przy tarasie.

Wiesz jak jest poza widokami...cieszę się że tarasowe wpadła Ci w oko, a ja nie mam chwili czasu żeby tutaj przycupąć...ogrom pracy ogrodowej mnie pochłania
Agania 21:01, 16 kwi 2019

Urszulla napisał(a)
Zdjęcia mogę oglądać bo umnie dziś wieje i zimno pomimo słoneczka, ogród schnie. A ja myślę że trzeba będzie przed świętami kosić

Ula u nas nie ma mowy o koszeniu, trochę cieplej to porobię to tu to tam, ale w domu mam ogarnięte
Agania 21:04, 16 kwi 2019

Pola napisał(a)
Pissardi u mnie też daje czadu, judaszowiec dopiero ma pączki. Dziś zakupy u Kapiasów i ambrowca upolowałam.

Piękne w tym roku są śliwowiśnie wyjątkowe mają kwitnienie wyróżniają się w ogrodach...mamy pięknie...widziałam zakupy bardzo udane łupy u Kaparów można majątek stracić to wiem
Agania 21:29, 16 kwi 2019

Monia81 napisał(a)
Aganiu pięknie, klimatycznie ależ te magnolie u Ciebie kwitną, cudnie jest ja tam bałaganu u Ciebie w ogrodzie nie widzę... u nas wczoraj też śnieżnie było, a dzisiaj piękna pogoda... pozdrawiamy

Pogoda się zmienia na lepsze i magnolie czarują ta wiosna z nimi przynosi mi ulgę, bo pracy w ogrodzie mi nie ubywa, ale co dziennie coraz bardziej kolory ukrywają to co jest jeszcze nie zrobione
Całujemy i pozdrawiamy Was mocno
Agania 21:32, 16 kwi 2019

Mala_Mi napisał(a)

Schowek przed deszczem

Tych schowków im nie brakuje i dobrze, ale kot Grafit trzyma się domu, to już nasz kot weteran mój wierny oddany przyjaciel
Agania 21:35, 16 kwi 2019

Waclaw napisał(a)

Zapisałem.
dziękuję.
Posadzę nad stawem.

Posadź nie zwlekaj to użekający widok, a drzewo potrzebuje czasu żeby pokazać swoje piękno w swoim dojrzałym majestacie
Agania 21:37, 16 kwi 2019

Waclaw napisał(a)

Jest wyjątkowy.
Znajdziesz dla niego wyjątkowe miejsce w Twoim wyjątkowym ogrodzie

Zapewne i już mi się podoba jak jest
Kasiolaaa 21:40, 16 kwi 2019

Twoje magnolie sa bardzo urocze trawka taka zieloniutka u mnie dzis popadal troszke deszczyk ale bez rewelacji jeszcze w woj podlaskim ogrody slabe sucho noce z przymrozkami
Agania 21:40, 16 kwi 2019

katel napisał(a)
Przepiękna wiosna u Ciebie Aganiu, magnolie przepiękne

Kasiu pięknie dziękuję...magnolie odwzajemniają moją miłość
Agania 21:48, 16 kwi 2019

paradas napisał(a)
Uwielbiam takie zdjęcia gdzie jest tak sennie, deszczowo. Mają swój klimat, a zwłaszcza z tymi elementami różowo-białymi na Twoich wyrośniętych magnoliach
W weekend jechałem przez ulice gdzie co 2 dom miał właśnie magnolię. Piękne to było, jednak chyba były dużo starsze bo pień był ogromny a korona się zaczynała od 2 metrów nad ziemią. Chyba że to jakaś odmiana? Chciałbym takie drzewo magnoliowe mieć ale z tych odmian które ja mam to chyba tylko krzaki rosną.

Też uwielbiam takie klimaty rośliny we mgle muśnięte porannym deszczem
akurat miałam szczęście uchwycić magnolie w obiektywie

Magnolie pośrednie rosną na duże drzewka i magnolia Galaxy rośnie szybko i to już spore drzewko, tak naprawdę dopiero się rozkręca