Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Marta7 10:00, 04 cze 2014

Ela no to pomidorki będą pierwsza klasa!
Ja nie mam folii i zawsze mam zarazę idę właśnie je trochę po tych deszczach opryskać,Twoje będą mniam,mniam
Tusiala 10:49, 04 cze 2014

No teraz to i ja widzę, że to kamień. A tojeść też już wysoka u Ciebie. Moja jakaś taka karłowata w tym roku.
Katkak 11:41, 04 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)
dziewczyny , pracowałam przy tej rabacie jak kopciuszekczerwone kamyki i białe będą mi się śniły w nocy
ale w końcu zlikwidowałam rażącą mozaikę, całkiem ich na razie nie wywalę ale z czasem roślinki się rozrosną i zakryją kamienie

Jejku Ela, faktycznie jak Kopciuszek pracowałaś. Nie przyfrunęły jakieś ptaszyny do pomocy? Ni dziwię Ci się, że teraz kamyki będą Ci się śniły. Ja za to tak zaciekle walczę ze ślimakami, że już dwa razy mi się skubance śniły, bleeeee. Chyba zemsta jakaś Ta trytoma jest po prostu mega No zakochać się i umrzeć
malgorzata_s... 11:51, 04 cze 2014

Witaj Kopciuszku Napracowałaś się ale teraz lepiej to wygląda Wysoałaś się czykamyki ci się śniły?. Moja trytoma zniknęła i ni ma. Buziaki
elzbieta_g 14:35, 04 cze 2014

Martao słupie myślałam , planowałam ale po burzliwej dyskusji z M zrezygnowałammoje pod folią pomidory też coś zawsze łapią ale już pod koniec sezonu

Kinga proszę, przyjemność po mojej stronie

Tusiala tojeść rozłazi mi się na wszystkie strony, nie mogę jej okiełznać twoja może nie lubi piaskownicy

Katkaklatały dzikie gołębie i paskudziły ale nie pomagały na szczęście miałam inny sen

malgorzata_s...wyspałam się w miarę u mnie trytoma bezproblemowa, szkoda, że tak krótko kwitnie
leon60 14:55, 04 cze 2014

Ale masz pomidorro
elzbieta_g 15:19, 04 cze 2014

leon60 napisał(a)
Ale masz pomidorro
oj będzie przecieru w tym roku
Alisonek 22:07, 04 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)

tak nasz cały ogród ma lekki spadek, a co do elewacji to długo była biała...bo to był dworek szlachecki z 1029r i mojego M to drażniło, że ciągle mówili na nasz dom biały dworek, więc se przemalował na ....widać na fotkach

to ja bym wolała jednak biały dworek, i jeszcze jaka długa historia
elzbieta_g 22:26, 04 cze 2014

Alisonek napisał(a)

to ja bym wolała jednak biały dworek, i jeszcze jaka długa historia
oj ja też bym chciała powrócić do białego bądź szarego kiedyś jak się dorobię to przemaluje w tej sprawie podanie i dwa zdjęcia złożyłam u eMuśka
iwonaal 08:37, 05 cze 2014

To tylko czekać na pozytywną odpowiedź, hi, hi.