Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 09:01, 03 lip 2014

agam napisał(a)
U mnie leje cały czas. Tyle dobrego że na podlewaniu przyoszczędzę .

ale co za dużo to nie zdrowo ja już tonę na mojej glinie
agam 09:31, 03 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

ale co za dużo to nie zdrowo ja już tonę na mojej glinie

Moje piaseczki przyjmują każdą ilość . Dzisiaj powinno się przejaśnić.
agata19762 10:43, 03 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

ja też nic....to moja pierwsza jeżówka

Ela będę Cię kusić nadal
ja mam dużo jeżówek od Ani ...podzielę się
agata19762 10:44, 03 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

na rojnikami się nie znam , skusiłam się na nie ostatnio ale chyba się nie zaprzyjaźnimy oby lato w końcu przyszło

rojnikami też można się zarazić
moje to jakieś giganty są...bezobsługowe...
Katkak 12:01, 03 lip 2014

Eluś u mnie trawsko też urosło i koniczyna ma się świetnie, ale też nie ma jak kosić. Dziś jest słonko, więc może po południu się uda. . Buziaki Sąsiadeczko.
elzbieta_g 10:58, 04 lip 2014

agam zazdroszczę tej piaskownicy, ja muszę kupować

agata19762 ty to mnie wszystkim kusisz, tyle tych kffiotków masz dziś po obchodzie zauważylam , że moja jeżówka jakaś zwykła jest bez łebka...znowu sarnadwia krzaki róż też bez pąków a pies śpi na schodach domu...raczej nie pies ogrodnika

KatkakKasiu od wczoraj walczę z trawą ...wszędzie żywopłot obciachała, ale do czubków nie dostałam , musiałam czekać na M
coś bym pokopała bo miejsca mam od groma ale totalnie nie mam koncepcji, planu czy czegokolwiek w głowie
Katkak 11:09, 04 lip 2014

Ale co? Czyżby jakaś nowa rabata chodziła Ci po głowie? Ja tu ostatnio u jednej z dziewczyn cudnego ambrowca widziałam (tą niską odmianę) i znów mi się zamarzył, ale cena dość skutecznie ostudziła moje zapały. Konsekwentnie na brzozę poluję
elzbieta_g 11:12, 04 lip 2014

Katkak napisał(a)
Ale co? Czyżby jakaś nowa rabata chodziła Ci po głowie? Ja tu ostatnio u jednej z dziewczyn cudnego ambrowca widziałam (tą niską odmianę) i znów mi się zamarzył, ale cena dość skutecznie ostudziła moje zapały. Konsekwentnie na brzozę poluję

oj chodząmi się marzy taki mini zagajnik brzozowy z wrzosami i trawkami, ale brzozy też nie mogę namierzyć, no chyba ,że z lasy, ale wolałabym taką szlachetniejszą o bielutkiej korze
Katkak 11:15, 04 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

oj chodząmi się marzy taki mini zagajnik brzozowy z wrzosami i trawkami, ale brzozy też nie mogę namierzyć, no chyba ,że z lasy, ale wolałabym taką szlachetniejszą o bielutkiej korze

Wiem gdzie takie są - brzoza z białą korą - brzozę pożyteczną Doorenbos znalazłam w szkółce pod Łańcutem. Jak chcesz podam Ci namiary. Na necie znalazłam . Mają też różne inne z tych szlachetnych odmian .
elzbieta_g 11:17, 04 lip 2014

Katkak napisał(a)

Wiem gdzie takie są - brzoza z białą korą - brzozę pożyteczną Doorenbos znalazłam w szkółce pod Łańcutem. Jak chcesz podam Ci namiary. Na necie znalazłam . Mają też różne inne z tych szlachetnych odmian .

daj mi pwdzięki