Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 20:08, 12 gru 2013

WilczaGora napisał(a)

i ja planuję zaopatrzyć się w pachnące gałęzie (już w sobotę) i będę robiła stroiki, tak jak Ty

ja też myślę na sobotę już coś stwożyć dziś piekłam z moją latoroślą pierniczki, jutro dekoracja i do pudełek aż do świąt
WilczaGora 20:16, 12 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)

ja też myślę na sobotę już coś stwożyć dziś piekłam z moją latoroślą pierniczki, jutro dekoracja i do pudełek aż do świąt

my też mamy takie pudło ciasteczkowe..wielkie ...ładujemy tam ciasteczka polane czekoladą ...
samorobne oczywiscie
elzbieta_g 20:23, 12 gru 2013

WilczaGora napisał(a)

my też mamy takie pudło ciasteczkowe..wielkie ...ładujemy tam ciasteczka polane czekoladą ...
samorobne oczywiscie

u mnie tylko lukier, kakao odpada ze względów zdrowotnych u najmłodszego
malgorzata_s... 20:51, 12 gru 2013

A ja dzisiaj też ciasteczkowałam Kocie oczka i rogaliki orzechowe do ozdabiania gotowe
Buziaki.
elzbieta_g 20:55, 12 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
A ja dzisiaj też ciasteczkowałam Kocie oczka i rogaliki orzechowe do ozdabiania gotowe
Buziaki.

ale będzie obżarstwo na święta ja co roku zastrzegam, że nic nie będę piekła ale jak nadchodzi ten czas to jakoś tak same ręce otwierają zeszyt ze słodkościami
elzbieta_g 21:47, 12 gru 2013

już mniej więcej wiem czemu nie mam ptaków w karmniku: po pierwsze nie mam drzew w ogrodzie tylko poza nim, po drugie nie mam budek lęgowych bo nie mam drzew wszystko sprowadza się do faktu,że trzeba posadzić drzewa w lecie jakoś tych fruwających nie brakuje , z psiej miski wyjadają , na oczku siedzą, piją i paskudzą a zimą mnie opudzczają nawet słoninkę kupiłam
dominika_rew 21:48, 12 gru 2013

co do wianków, to też na początku nie byłam przekonana, ale odkąd w zesżłym roku zaczarowana Ogrodowiskowymi stworzyłam swój pierwszy, to teraz nie wyobrażam sobie dekoracji świątecznej bez tego elementu ale za to stroików nie robię, więc będę podziwiać Twój pozdrowienia!
Rench 22:07, 12 gru 2013

asc napisał(a)
Ela.... kiedy takie wianki trzaśniemy, że szczeny pospadają ..
..

Nooo,kupimy i pokażemy jakie mamy
Rench 22:10, 12 gru 2013

Nie wiem jak u Was,ale generalnie na moim podkarpaciu wianków na drzwiach nie widziałam Ja swój powieszę wewnątrz ,jak by nie było,bo mam szybę w drzwiach wejściowych
elzbieta_g 22:11, 12 gru 2013

jak kupimy to pewnie że pokażemy i powiemy, że same zrobiłyśmy