Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 22:16, 17 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Eluś jak tam przygotowania do świąt? Pozdrówka zostawiam.
wigilia u mamy więc u mnie nie wielkie przygotowania dziś ubrałam z młodzieżą choinkę i doszłam do wniosku, że jest mało nowoczesna
Agania 22:28, 17 gru 2013

Czekam na zdjęcia choinki

Elu, na pewno Wasza choinka jest śliczna i zapewne ubierana przez dzieci, to takie urocze doznania i nic innego tego czaru nie zmieni, ja ubieram od kilku lat choinkę sama i dlatego przygotowania do świąt u nas nie mają już takiego klimatu, pozdrawiam ale wigilia prawdziwie u nas rodzinna, będę mieć na wigilię moje "stare dzieci.. brata z rodziną czyli nasze chrześnice, rodziców i teściów i jeszcze jednego gościa

na pewno miło będzie
elzbieta_g 09:44, 18 gru 2013

Agania napisał(a)
Czekam na zdjęcia choinki

Elu, na pewno Wasza choinka jest śliczna i zapewne ubierana przez dzieci, to takie urocze doznania i nic innego tego czaru nie zmieni, ja ubieram od kilku lat choinkę sama i dlatego przygotowania do świąt u nas nie mają już takiego klimatu, pozdrawiam ale wigilia prawdziwie u nas rodzinna, będę mieć na wigilię moje "stare dzieci.. brata z rodziną czyli nasze chrześnice, rodziców i teściów i jeszcze jednego gościa

na pewno miło będzie

przyjemnie gdy przynajmniej raz w roku można zwołać całą rodzinkępozdrawiam
GorAna 09:48, 18 gru 2013

Widzę, że pierniczki już gotowe....stroik czeka...Święta tuż, tuż....a ja jeszcze w polu....dosłownie.....daleko od szosy
Pozdrawiam
elzbieta_g 09:59, 18 gru 2013

moja choinka w gościnnym, miała być w tym roku wymiana bombek na niebieskie ale wypadły inne ważniejsze sprawy choinka ma już wbudowane w igiełki światełka, w stojaku jest taki mechanizm z kolorowymi szkiełkami, który po włączeniu do prądu, kręci się i jakimiś tam przewodami rozprowadza światło po całej choince nie umiem tego fachowo opisać ale jakoś tak to działa

a to choinka od A do Z skomponowana 4-ma małymi łapkami na jednej gałązce jest nawet 4 bombki a na innej zero no i obowiązkowo łańcuch z kolorowego papieru
elzbieta_g 10:02, 18 gru 2013

dzieło córki, jeszcze nie skończone bo ją paluszki bolały pomarańcza + goździki= zapach nieziemski

Tusiala 12:33, 18 gru 2013

Ten zapach.... iście świąteczny
elzbieta_g 14:10, 18 gru 2013

Tusiala napisał(a)
Ten zapach.... iście świąteczny
ja uwielbiam to połączenie zapachów ale na pewno nie każdy
malgorzata_s... 14:54, 18 gru 2013

Oj biedne małe paluszki Ja uwielbiam ten zapach Buziaki.
elzbieta_g 15:57, 18 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Oj biedne małe paluszki Ja uwielbiam ten zapach Buziaki.
paluszki już przestały i tworzy kolejną pomarańczkę