Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Bogdzia 18:25, 18 gru 2013

To masz dobrze jak idziesz do mamy na wigilię. Dokad mama żyła i ja jeździłam ale od dawna juz nie zyje. W takim razie świeta już przygotowane , ciastka są , choinki są (łańcuch z kolorowego papieru uroczy), zapach pomaranczy i goździków , pełen komplet: do jedzenia , do patrzenia i do wachania. Pozdrawiam.
kasiek 19:41, 18 gru 2013

U mnie tez Wigilia jeżdżona, ale mama jest sprytna i każdej z nas (mam 2 siostry) cos zostawia do zrobienia, przeważnie danie i ciasto tak wie i słodkie i 3 dania ma z głowy
elzbieta_g 20:10, 18 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
To masz dobrze jak idziesz do mamy na wigilię. Dokad mama żyła i ja jeździłam ale od dawna juz nie zyje. W takim razie świeta już przygotowane , ciastka są , choinki są (łańcuch z kolorowego papieru uroczy), zapach pomaranczy i goździków , pełen komplet: do jedzenia , do patrzenia i do wachania. Pozdrawiam.

moja mama też już nie pierwszej młodości ale w przygotowaniu wigilijnych potraw nie pozwala sobie pomagać mówi, że ma tyle do roboty i cieszy się że chcemy u niej wigilię spędzić pomagamy jej podrzucając produkty dostajemy na odjezdne cały bagażnik dań wigilijnych bo mama zawsze narobi jak do wojska
elzbieta_g 20:10, 18 gru 2013

kasiek napisał(a)
U mnie tez Wigilia jeżdżona, ale mama jest sprytna i każdej z nas (mam 2 siostry) cos zostawia do zrobienia, przeważnie danie i ciasto tak wie i słodkie i 3 dania ma z głowy

kochane te nasze mamy
elzbieta_g 20:30, 18 gru 2013

gałązki miały pójść na okrycie wykiełkowanych zafirków i nie wiem czy by to nie było najlepsze wyjście powiedzmy, że to podkład... i co z tym fantem dalej począć kliju ni ma.... ozdób ni ma...
zawiążę czerwoną kokardę i powieszę na altance
Bogdzia 21:11, 18 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)
gałązki miały pójść na okrycie wykiełkowanych zafirków i nie wiem czy by to nie było najlepsze wyjście powiedzmy, że to podkład... i co z tym fantem dalej począć kliju ni ma.... ozdób ni ma...
zawiążę czerwoną kokardę i powieszę na altance

Na druciku cienkim bombki możesz przymocowac ale sama wstązka tez może byc bo jak bedzie za bogaty to może znknąc.
elzbieta_g 21:25, 18 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Na druciku cienkim bombki możesz przymocowac ale sama wstązka tez może byc bo jak bedzie za bogaty to może znknąc.

Bogdziu kochana jesteś jutro ze świeżym umysłem będę kombinować.... coś czuję, że jak koń pod górę
dotka 21:38, 18 gru 2013

Byłam Zwiedzałam i zostawiam swój ślad.
Piękny i zadbany ogród.

Pozdrawiam
malgorzata_s... 23:42, 18 gru 2013

No proszę a twierdziłaś że wianków nie umiesz Buziaki i spadam bo padam
elzbieta_g 09:46, 19 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No proszę a twierdziłaś że wianków nie umiesz Buziaki i spadam bo padam

już go nie ma , kombinuję od nowa