Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Bogdzia 19:40, 28 gru 2013

Nie potrafię Ci doradzic bo ja z tych co kupia roślinkę i dopiero ją przymierzaja w różnych miejscach ale pewnie inni Ci doradzą. Ja tez dziś w ogrodzie popracowałam , fajnie było.Pozdrówka.
elzbieta_g 12:47, 29 gru 2013

Dominiqa napisał(a)
jeśli idzie o tę rabatę to skoro to słoneczna strona, proponuję na środku jakieś szczepione drzewko np catalpa- surmia, a dołem (oczywiście trawnik likwidujemy) , jako wypełnienie może żółte tawuły i rozplenica japońska, a na obrzeżach żywopłocik z bukszpanu, co Ty na to?

całego trawnika nie chciałabym likwidować, zimą odrzuca się czasem śnieg z wjazdu do garażu lub spada lawina z dachu wpadła mi do głowy lawenda wzdłuż ścieżki i nawet ewentualne przywalenie śniegiem krzywdy by jej nie zrobiło
elzbieta_g 12:49, 29 gru 2013

kasiek napisał(a)
Trawy wysokie czy niskie?
Planowanie zimowe jest cudowne, paki niestety ruszaja ale zima ma byc słaba wiec nie powinno sie im stać nic złego

trawki raczej niskie planujemy teraz na wiosnę od razu realizacja
elzbieta_g 12:51, 29 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Nie potrafię Ci doradzic bo ja z tych co kupia roślinkę i dopiero ją przymierzaja w różnych miejscach ale pewnie inni Ci doradzą. Ja tez dziś w ogrodzie popracowałam , fajnie było.Pozdrówka.

ja też tak kupuje co mi się podoba, wsadzę byle gdzie a potem psioczę że beznadziejnie wygląda
malgorzata_s... 14:05, 29 gru 2013

A ja jeszcze nie planuję bo jak zaplanuję to od razu bym realizowała A jak zamrozi to jak to zrobić???
Planować będę końcem lutego buziaki.
elzbieta_g 14:12, 29 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
A ja jeszcze nie planuję bo jak zaplanuję to od razu bym realizowała A jak zamrozi to jak to zrobić???
Planować będę końcem lutego buziaki.

a mnie korci żeby już coś robić, przez to że nie ma śniegu i widzę te puste miejsca, które aż się proszą o zmianę to aż w depresje popadam i że jeszcze nie mogę w ziemi pogrzebać buziaki
Alisonek 19:52, 29 gru 2013

Elu cierpliwie czekaj, bo jak lada dzień przyjdzie mróz to szkoda by było Twojej pracy. może jednak spróbujesz jakoś nakreślić na rysunku jak by to miało wyglądać po rewolucji nawet z trzęsącej się kreski można wiele wyczytać. Ściskam
elzbieta_g 21:01, 29 gru 2013

Alisonek napisał(a)
Elu cierpliwie czekaj, bo jak lada dzień przyjdzie mróz to szkoda by było Twojej pracy. może jednak spróbujesz jakoś nakreślić na rysunku jak by to miało wyglądać po rewolucji nawet z trzęsącej się kreski można wiele wyczytać. Ściskam

oj ten mróz narobi nam bigosu wszystko poleci co zaczęło budzić się do życia ale nic na to nie poradzimy projekty tworzę caly czas ale nie pokazuję bo to takie moje bazgroły pozdrawiam
Jadzia68 06:34, 30 gru 2013

Zima się stanowczo spóźnia, nie to żebym tęskniła ale dla roślinek to nie jest dobre.
Pozdrawiam Elu jeszcze w starym roczku
elzbieta_g 09:43, 30 gru 2013

Jadzia68 napisał(a)
Zima się stanowczo spóźnia, nie to żebym tęskniła ale dla roślinek to nie jest dobre.
Pozdrawiam Elu jeszcze w starym roczku

też jej nie lubię ale mogłaby już przyjść pozdrawiam