A głogi? Dzika róża? Kurcze,za rokitnikiem i ognikiem nie przepadam.. (jeszcze - nie wiadomo kiedy to sie zmieni ). Trzmieliny mam trzy. oskrzydlone rzecz jasna. Berberysy też.
ostatnio własnie przeglądałam obiektywy, bo tak se pomyslałam - a może będę robić ładnejsze zdjęcia Ale ceny odwiodły mnie od tego pomysłu Staruszek zwyklaczek musi wystarczyć jeszcze.
głogi...mam dwuszyjkowy "Paul's Scarlet" - jestem nim zachwycona ale czytałam, że niektórzy mają z nim problem "grzybowy", którego ja, jak na razie nie doświadczyłam
w maju wyglądał tak:
mam też kilka jarzębin ... czerwone, żółte..polecam jak lubisz..pięknie budują swoje korony bez jakiegokolwiek cięcia...
Parę stron wczesniej u mnie pisałam o tym głogu, że CHCĘ KONIECZNIE, uwielbiam! Dzikie róże gdzieś zmieszczę na pewno, tez bardzo lubię, a o jarzębinie w ogóle nie pomyślałam, gapa Też dopisuję do listy.
A pomysł z różami na przedpłociu muszę zakodować. W nasz krajobraz by się wpisały.
opisuje motyle i nie mogę się udzielać na forum, bo nigdy tego nie skończę
... ale porządkując zdjęcia wpadłam na wakacyjną fotkę z Serbii - pomysł dla tych, którym brakuje miejsca na winorośl