WilczaGora
13:29, 21 sty 2016

własnie moze się skończyc nagle
witaj w klubiemyślenie samo ci się zmieni ...no może czasem spotkasz ludzi co będą patrzeć na ciebie jak na kosmitę ...ale to nie twój problem
od Wilczej uczmy się pogody ducha i dobrego gustu w tworzeniu kompozycji w domu i w ogrodzie
![]()
Gwarantuje Ci, że i na moim stole znalazłabyś "gustowne, kulinarne kompozycje" dla każdego ...
...napisałam wyżej: u mnie musi być zdrowo, bardzo różnorodnie, czasem lekko, czasem bardziej pożywnie, małe porcje, często i przede wszystkim pysznie... = dla każdego coś dobrego![]()
A te wpisy to w sprawie "kakałka" w ogrodzie Wilczycy?
Mój M. nie pije kawy, nie pije ziół, nie pije herbaty i innych trunków - regularnie codziennie pije "kakałko". Bo to mu nie szkodzi.
Czyli umiar i troska o dzieło stworzenia, jakim jest nie tylko duch ale i ciało.
Ty to pszczółko zawsze masz celne podsumowania
czytałam i tego nie neguję..bo jak patrze na moją cioteczkę 82 lata wszystkożerną
w rozmiarze 38-40 co jakby ją podpuścić to przez płot i po drzewach by skakała .... i jakiś chorób specjalnych w życiu nie przeszła ...z ćwiczeń to tylko wycieczki piesze uprawia w tempie marszowym ....normalnie zazdroszczę ...niby geny te same ...ale moje już wypaczone