Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Milka 11:19, 14 lis 2013

WilczaGora napisał(a)
kropelki w których odbija się kawałek nieba a w dolnych... kawałek "mojego miejsca na ziemi"

jakie piękne
a czy Wilcza Góra ma osobiste wilki?
WilczaGora 11:31, 14 lis 2013

dziękuje bardzo

wilków na szczęście ani nie widać ani nie słychać
lisy za to są i dzików już 3 rok mamy pod dostatkiem...
bażanty latają całymi rodzinami przez wszystkie okoliczne ogrodzenia i krzyczą strasznie głośno
zwykle wtedy, kiedy koty zaczynają się nimi interesować

macham z Wilczej bez wilków
WilczaGora 11:33, 14 lis 2013

Pszczelarnia napisał(a)
W sprawie bloga i przepisu na andruty okołowarszawskie. Lubię sprawdzone proste przepisy dedykowane ludziom, którzy czasami mają spragnionych słodkości gości domowych.

dziękuję za miłe słowa
te andruty to nawet nie okolowarszawsie bo ja z Sopotu i tam mama je robiła w naszym domu rodzinnym. robiłaś już ? udały się ?
WilczaGora 11:36, 14 lis 2013

Kasiek napisał(a)
Czerwien tez jest piekna, pokaz na fotce Lubie tu do Ciebie wpadac, zawsze znajde cos ciekawego

nie mam chyba żadnych takich rumieniowych
w ogóle to mam mało, bo to ja jestem "szalony fotoreporter" w naszej rodzince i mało kiedy w jakimś kadrze się załapię

wpadaj, wpadaj ADHD cały czas mi każe na STANDBY być i cuda wymyślać
Enya73 12:35, 14 lis 2013

A możesz Ewka zajrzeć na bloga, zmieniłam nagłówek. Napisz mi, co o nim sądzisz czy jest lepszy, niż poprzedni I jak dodać te wszystkie napisy pod nagłówkiem z tematami???? Pomóż, please

popcorn 14:36, 14 lis 2013

WilczaGora 11:58, 15 lis 2013

Enya73 napisał(a)
A możesz Ewka zajrzeć na bloga, zmieniłam nagłówek. Napisz mi, co o nim sądzisz czy jest lepszy, niż poprzedni I jak dodać te wszystkie napisy pod nagłówkiem z tematami???? Pomóż, please

Hej,
nie mam dostępu do poczty priv a widzę ze już nie doczekasz wiec odpowiem Ci tu
byłam, widziałam
i chyba wolałam poprzednią odsłonę, bo...była taka Twoja i już przywykłam tak widzieć Twój blog i odwiedzam go bo szukam tam Twoich opowieści i babskich ciekawostek, a nie ciekawych formatów, szablonów...mam nadzieję, że rozumiesz co mam na myśli

...z tymi blogami to chyba jest tak...zwykle są zwierciadłem osobowości i pasji ich autora i nie należy tak bardzo dążyć do ich upodobniania...dlatego wolałam Twój poprzedni nagłówek, mało takich w sieci...

a u mnie....wszelkie zmiany w wyglądzie mojego bloga dokonywały się wyłącznie intuicyjnie...nawet nie wiem co to był za szablon, bo potem całe projektowanie i personalizację robiłam sama...tworzyłam go kilka lat tamu i do niedawna nie był blogiem publicznym, nie miałam nawet licznika odwiedzin...

wszystko zmieniło się w tym roku, kiedy w naszym ogrodzie sesję do letniego katalogu robił jeden z hipermarketów; spędziłam kilka miłych dni ze stylistkami, które wzięły mnie w krzyżowy ogień pytań o ogród i moją pasję ogrodniczą, pytały dlaczego nic z tym nie zrobię...finalnie zachęciły mnie do dzielenia się tym moim szaleństwem ze światem - "upubliczniłam blog" - nie znoszę tego sformułowania
dołączyłam również do Was tutaj .

...czy należy mieć blog podobny do tysięcy innych? - wg mnie NIE - w żadnym wypadku - i Ty też tego kochana nie rób (taka moja rada), nie staraj się go zmieniać na siłę, tym bardziej, że wg mnie tego nie wymaga

ściskam Cię mocno - zdrowiej szybko
buziaki i jeden z moich ulubionych listeczków ślę - dla Ciebie

kto ? - jak to kto !!!
Ewka - Konewka

Enya73 12:14, 15 lis 2013

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź tutaj, ale może nam się oberwać od szefowej, że rozmawiamy tutaj o własnych blogach. Mam nadzieję, że szefowa nas nie pogoni
Te zdjęcia, które umieściłam w nagłówku są mojego autorstwa, wykonane w moim ogrodzie, więc jednak są odzwierciedleniem mojej osobowości i mojej pasji oraz zapowiedzią tego, czego można się w nim spodziewać.
Natomiast zdjęcie z poprzedniego nagłówka zostało zrobione wprawdzie przeze mnie, ale w ogrodzie królewskim w Fredensborg w Danii, więc wolałam jednak pokazać coś absolutnie mojego.

A wiesz, że podobnie jak Ty utworzyłam go 3 lata temu i dopiero w ubiegłym roku jesienią zdecydowałam się go rozwinąć, jako formę mojego osobistego pamiętnika.

Dziękuję za ciepłe słowa i miłe, szczere rady. Nie będę go zmieniać na siłę, bo chyba nawet nie potrafię. Te wszystkie informatyczne zabiegi mnie przerastają. Nie znam się na tym.

Prędzej nauczę się sery robić, niż ogarnę te wszystkie html-e i inne ustrojstwa

I dzięki za kolejny śliczny obrazek. Jesteś prawdziwą artystką w fotografii. Chciałabym wydrukować kilka Twoich zdjęć i oprawić

Buziaki

WilczaGora 13:02, 15 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź tutaj, ale może nam się oberwać od szefowej, że rozmawiamy tutaj o własnych blogach. Mam nadzieję, że szefowa nas nie pogoni

nie mam dostępu do priv a widziałam ze juz nóżki Cie od przebierania bolą...to napisałam tu, sama prosilaś
mam 2 h wolnego...kończę raport z audytu i do domciu

cza cebulą się nasmarować w pewnym miejscu, w razie co
Enya73 14:32, 15 lis 2013

Z natury niecierpliwa jestem

Raport z auditu - brzmi bardzo znajomo Czyżbyś zajmowała się tym samym, co i ja???

A ta cebula to do czego, nie kumam Czosnkiem, to wiem na co