Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

katarzynkak 04:16, 08 cze 2015

rozark napisał(a)
róża to Louise Odier - zakwitła u mnie jako pierwsza
u mnie też susza wszystko woła pić
jest u ciebie na co popatrzeć i oko pozachwycać

Renia piękna jest ta Twoja Louiska
Mam ja na swojej liście zakupów.

Susza ogromna, nie pamietam, aby było tak źle...

Renia zapraszam częściej
katarzynkak 04:18, 08 cze 2015

Jestem ciekawa, czy już cieliście swoje bukszpany?
M
oje kule maja spore przyrosty i straciły swój kształt.
Boje sie tylko, czy im nie zaszkodze tym cięcięm, gdy jest taka susza i skwar?
rozark 19:08, 08 cze 2015

bukszpany tniemy jak młode przyrosty stracą swój limonkowy kolor w jakiś pochmurny dzień, u mnie jeszcze nie nadają się do cięcia,
jestem u ciebie często tylko nie zawsze zostawiam ślad
lena 22:02, 08 cze 2015

Kasia oniemialam jak zobaczylam nowe foty Twojego ogrodu i wzruszylam sie jak ladnie pisalas o pomocy Twojego meza, tylko pozazdroscic takiej polowki co wspiera jak moze Twoja pasje
Moj ogrod broni sie sam poki co nic nie robie caly dlugi weekend leniuchowalam i nic nie zrobilam oprocz podlewania ale i tak trawa wyschla jak na pustyni w niektorych miejscach, dzis ja skosilam i podlalam i odbija cos tam, wazne ze rosliny nie poschly bo u mnie jest popiol.

Strasznie kusisz tymi rozami i dzieki Twoim zdjeciom z rozami coraz bardziej mam na nie ochote.

Ale jeszcze musze poczekac....

lena 22:15, 08 cze 2015

Daj znac Kasia kiedy ruszysz z cieciem bukszpanow ja tez nie wiem kiedy zaczac ale na moj gust to jeszcze sa "za miekkie" zeby je rownac czekam az troche bardziej zdrewnieja.
Gardener27 22:35, 08 cze 2015

Kasiu wspaniale Ci się ogród rozrasta Rabaty uwodzą nie tylko pszczoły nektarem ale i też moje oczka
Pamiętam jak wklejałaś pierwsze zdjęcia na których był tylko trawnik i zarys rabat Teraz posiadasz piękny ogród Chyle czoła przed Tobą bo wiem że sama zajmujesz się ogrodem
katarzynkak 22:58, 08 cze 2015

rozark napisał(a)
bukszpany tniemy jak młode przyrosty stracą swój limonkowy kolor w jakiś pochmurny dzień, u mnie jeszcze nie nadają się do cięcia,
jestem u ciebie często tylko nie zawsze zostawiam ślad

Reniu dziekuje za informację dot. bukszpanów. Moje jeszcze limonkowe i takie miękkie w dotyku. Poczekam, aż zrobią sie twarde

Ja do Ciebie też zaglądam za każdym razem, jak jestem na O
katarzynkak 23:05, 08 cze 2015

lena napisał(a)
Kasia oniemialam jak zobaczylam nowe foty Twojego ogrodu i wzruszylam sie jak ladnie pisalas o pomocy Twojego meza, tylko pozazdroscic takiej polowki co wspiera jak moze Twoja pasje
Moj ogrod broni sie sam poki co nic nie robie caly dlugi weekend leniuchowalam i nic nie zrobilam oprocz podlewania ale i tak trawa wyschla jak na pustyni w niektorych miejscach, dzis ja skosilam i podlalam i odbija cos tam, wazne ze rosliny nie poschly bo u mnie jest popiol.

Strasznie kusisz tymi rozami i dzieki Twoim zdjeciom z rozami coraz bardziej mam na nie ochote.

Ale jeszcze musze poczekac....

Witam witam Sąsiadkę
Od tego są długie weekendy, aby naładować akumulatory.
Lena Twój ogród na pewno wygląda pieknie, a wypalona trawa jest i u mnie-chociaż M podlewa codziennie. Prawdziwego deszczu niestety nic nie zastapi...

Róże musisz obejrzeć osobiście Zdjęcia, a dokładniej mówiąc- moje zdjęcia nie oddaja ich całego uroku, no i zapachu...
Jak sie zdecydujesz, to pomogę Ci zakupić w niskich cenach róże.

Tak Mąż pomaga mi cały czas, bardzo przezywa tę susze i widze, że zależy Mu, aby nic nie uschło.
Oprócz ogrodu, jest jeszcze spory warzywnik i ten również jest prawie codziennie podlewany, pryskany i doglądany przez Niego.
katarzynkak 23:09, 08 cze 2015

lena napisał(a)
Daj znac Kasia kiedy ruszysz z cieciem bukszpanow ja tez nie wiem kiedy zaczac ale na moj gust to jeszcze sa "za miekkie" zeby je rownac czekam az troche bardziej zdrewnieja.

Lena moje też za miękkie
Czekamy zatem.

ps. jutro dowożą mi korę, jak chcesz to mogę Ci trochę odstąpić, bo chyba za duzo zamówiłam
katarzynkak 23:12, 08 cze 2015

Gardener27 napisał(a)
Kasiu wspaniale Ci się ogród rozrasta Rabaty uwodzą nie tylko pszczoły nektarem ale i też moje oczka
Pamiętam jak wklejałaś pierwsze zdjęcia na których był tylko trawnik i zarys rabat Teraz posiadasz piękny ogród Chyle czoła przed Tobą bo wiem że sama zajmujesz się ogrodem

Przemek Ty to potrafisz pisać
Fajnie, że mnie odwiedziłeś-prosze częściej.
Tak masz rację, ogród się zmienił, ale nie do końca to tylko moja zasługa. Gdyby nie pomoc Męża, za wiele bym nie zdziałała. Początkowo był sceptycznie nastawiony, ale teraz pracuje więcej ode mnie

pozdrawiam