Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 21:16, 13 lip 2014

GorAna napisał(a)
Wpadam z życzeniami następnych szczęśliwych lat

zapomniałbym dodać, że ogród zachwycający
Ps. my mamy 10 tal więcej

Dziękujemy Aniu. I liczymy na jeszcze więcej rocznic razem
Kasik 21:18, 13 lip 2014

makkasia napisał(a)

Życzę Tobie i wszystkim Twoim bliskim w tak pięknych okolicznościach przyrody, które sami stworzyliście, wspaniałych biesiad, spotkań i cichego odpoczynku. Pięknie macie

Kasieńko dzięki sliczne. We wtorek tak ładnie nie było. Trzy dni ogarnialiśmy ogród po gradzie i burzach, ale we czwórkę daliśmy radę.

A biesiada -pierwsza -właśnie się odbyła.

Buziak
Kasik 21:20, 13 lip 2014

Kasya napisał(a)

piekne kwiatki i hortensje

wiesz moze jaka to odmiana, ta niebieska hortensja ?

altanka tez super

Dzięki. Nie pomogę za bardzo. Hortensje kupiłam jeszcze przed ogrodowiskiem i ważne były tylko kolory.
JulkAd 21:24, 13 lip 2014

I słyszałam, że jakaś impreza była?...życzonka zostawiam dla Ciebie i eMusia

Kasik 21:30, 13 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wpadałam na jakaś imprezę???

Altanka super, a ogród wypieszczochownay aż miło... nie narzekaj, masz pięknie.. nie musisz oglądać gorszych ogrodów na poprawę humoru bo i lepszych trudno znaleźć
Daj mi na chwilkę swoich chłopaków, ob mój warzywnik to obraz nędzy i rozpaczy.. nie wyrabiam ze wszystkim.. jedna grządka nawet nie obsadzona i plac sie marnuje

Sposób Kindzi na róże.. i plamistość.. plis mi też u mnie zapodać.. do Kindzi może też trafię. z prośbą.. ale ostatnio nigdzie nie trafiam

A imprezka? właśnie się skończyła. Jak zaczęliśmy w sobotę, to właśnie wszyscy wyjechali. Srebrne Gody. Takie maratony to już nie dla mnie- mówię o imprezie.

Już o niedociągnięciach mojego ogródka nic nie napiszę, bo staje się on nawet dla mnie powodem do dumy. Nauczyć się tylko muszę cierpliwości, bo myślę, ze te moje odczucia powodowane były tym, ze dorosłe ogrody inaczej się postrzega.

Chłopaków chętnie bym Ci pożyczyła, tylko troszkę drogi do przebycia i jak temu młodemu to nie przeszkadza, to ten starszy chyba by mnie wyśmiał

O plamistości zaraz poszukam i napiszę u Ciebie.

Buziak i dzięki Aniu.
Kasik 21:45, 13 lip 2014

Bogdzia napisał(a)
Czy te ostatnie zdjecia to ogród po gradobiciach????Całkiem inaczej to sobie wyobrazałam. Pozdrówka.

Bożenko- to tylko część gdzie zdjęcia mogłam zrobić. Pozostałe nie nadawały się do oglądania. W roślinkach straty tylko w jednorocznych, prawie wszystkie na oknach wyglądały jak w październiku- powykładane i zbite. Ale to są petunie i wiem że jeszcze się odrodzą. Na tarasie dostały wszystkie oprócz pelargonii, ale one po liftingu zaczęły na nowo swój żywot. Najgorzej było na ścieżkach granitowych i rabacie przy nich. Tam masa ziemi spłynęła i Bartosz dwa dni zbierał całą ziemie, mył potem, a na końcu kilkanaście worków kory przykryło to pobojowisko na rabatach.

Od środy do soboty popołudnia we czwórkę doprowadzaliśmy ogród do porządku. Jak widać udało się .

Buziak
Kasik 21:51, 13 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Piękny ogród, na prawdę, uwierz w to wreszcie!!! Wylizaliście niemożliwie!!!

Ta Twoja biała hortka bardzo podobna do mojej, chyba to jednak ta sama jest.

Czkawkę mieliście dzisiaj? Bardzo intensywnie Was wspominaliśmy Szkoda...

Wszystkiego dobrego, żadnych przeciwności, niech Wam się darzy Kasiu i Grzesiu!!!

Dziękujemy Wam bardzo.
Szkoda, że tak daleko, ale cóż - życie. Mówisz, że czkało i że wspominaliście? Ja tez o Was opowiadałam- to i Wam powinno się troszkę czkać.
Kasieńko, my po imprezie całkiem wypluci. Nasi goście lubia biesiadować- w sobotę skończyliśmy o piątej, a już niedziela to od południa do wieczora - bo jak wesele , to i poprawiny.

Hortkę pooglądasz na żywo, to porównasz. D

Buziaczki.
Agania 21:52, 13 lip 2014

Ale Wam się dostało i nam też... był i grad i za dużo deszczu, nasza droga dojazdowa też spłynęła, bo szutrowa, eM ze szpadlem i taczką zbierał i rozrzucał w tę i z powrotem, ale grilek z rodzinką był udany i dzisiaj słonko dopisało...u Was pewnie też...słonka życzę na nowy tydzień...
i gratuluję srebrnych godów

buziak
Kasik 21:53, 13 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu i Grzesiu.

Życzymy Wam wszystkiego co najlepsze
Niech miłość zawsze będzie waszą tarczą w życiu, bo razem możecie wszystko
Niech wszystkie troski was omijają a radości wchodzą drzwiami i oknami

Buziaczki dla Was obojga

Dziękujemy za piękne życzenia, i będę żyła nadzieją na ich spełnienie.

Buziaczki i dla Was Kochani.
Kasik 22:11, 13 lip 2014

Aneczka napisał(a)
Idziecie jak burza, wkładacie mnóstwo pracy w wasz ogródek który z miesiąca na miesiąc coraz piękniejszy jest. Super, pozdrawiamy

Dzięki Aneczko. Coraz piękniej się robi, i choć człowiek chce więcej i więcej, to już efekty widać. - Tak mówią

Pozdrawiamy