Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Nikita 22:58, 06 lip 2014

Kasiu, ale masz rabatki z warzywkami super full wypas!!!!!!! Warzywnik o takich gabarytach zająłby mi pół mojego "szmaragdowego"...pozytywnie zazdraszczam.
Upalne buziaki przesyłam
Kindzia 10:52, 07 lip 2014

Myślałam, że zdjęcia z budowy jakieś wkleiłaś...pokazuj postępy w razie możliwości.

Buziolki i miłego tygodnia
marta_d 22:44, 09 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudny Pozdrawiam serdecznie

oo matko jaki okaz! wspaniały
Agania 12:11, 11 lip 2014

Imponujący warzywnik, ja się w tej materii, będę się od was uczyć i każdą radę chętnie przyswajać, bo ja mam po raz pierwszy warzywno-ziołowy ogródek, ale mój to miniaturka przy waszym

Z ulewnego Krakowa pozdrawiam, u nas leje od niedzieli, może weekend będzie już słoneczny
Kasik 07:38, 12 lip 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu, ale masz rabatki z warzywkami super full wypas!!!!!!! Warzywnik o takich gabarytach zająłby mi pół mojego "szmaragdowego"...pozytywnie zazdraszczam.
Upalne buziaki przesyłam

Warzywnik rozrasta się i zaspakaja potrzeby nasze i jeszcze innych.
A, ze mam dużo miejsca to i wielkość cały czas się zmienia. Chłopcy zaczynali od kilku metrów kwadratowych - dziś musze ich temperować.

Buziaki
Kasik 07:43, 12 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Myślałam, że zdjęcia z budowy jakieś wkleiłaś...pokazuj postępy w razie możliwości.

Buziolki i miłego tygodnia

Budowa nie była budową , po prostu placyk pod altankę i Złożenie części gotowego produktu. Moi domownicy to humaniści, w takich sprawach posiłkujemy się produktami gotowymi.

Altana już ukończona, tylko w koło jeszcze trzeba zagospodarować teren i dopieścić. To jednak wymaga troszkę czasu- trawka ma swoje wymogi.

Całusy
Kasik 07:43, 12 lip 2014

marta_d napisał(a)

oo matko jaki okaz! wspaniały

Dzięki Marta- storczyki cieszą w domku- wszystkie poszalały.
Kasik 07:47, 12 lip 2014

Agania napisał(a)
Imponujący warzywnik, ja się w tej materii, będę się od was uczyć i każdą radę chętnie przyswajać, bo ja mam po raz pierwszy warzywno-ziołowy ogródek, ale mój to miniaturka przy waszym

Z ulewnego Krakowa pozdrawiam, u nas leje od niedzieli, może weekend będzie już słoneczny

U nas w tym tygodniu przeszły dwie nawałnice burzowo gradowe. Mój taras, to obraz nędzy i rozpaczy. Jedyne pelargonie są niezawodne. W ogrodzie potoki płynęły- gliniaste. Wczoraj jako tako się uporaliśmy z bałaganem, bo dziś mam w domku masę gości i jakoś to musi wyglądać.

Pozdrawiam
Kasik 09:23, 12 lip 2014

Nasz nowy nabytek

Kasik 09:36, 12 lip 2014

i troszkę ogrodu i kwiatków.