Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Gocha 09:33, 19 cze 2017

Kasiu gratulacje- jesteś prawdziwą babcią. 15 czerwca to piękna data( moja rocznica ślubu przy okazji ) Jak zwykle cudne- prawie rodzinne spotkanie. Piękna pergola różana. Buziaczki. Wnusia prześliczna
Milka 10:12, 19 cze 2017

Cudowne spotkanie, piękne miejsca zwiedziliście, ale najpiękniejsza Hanusia, słodkiego życia dla malutkiej i gratulacje dla rodziców i dziadków!
Ale ma czuprynę!!
10:46, 19 cze 2017
czekałam na fotki z różane ...a widzę że u ciebie mała księżniczka sie pojawiła ...gratulacje dla całej rodziny szczególnie dla dumnej babci

Kasik 16:12, 19 cze 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale piękny ogród zwiedzalyścieGratulacje dla babci

Róże jeszcze nie były w pełni. Liczyłyśmy na większe łał Masę odmian, czyściutko, ale nie powaliło mnie na kolana. Liczyłam, że wyjdę z przesytem różanym , a wyszłam z niedosytem.

Za gratulacje dziękuję.
Basilikum 16:19, 19 cze 2017

Gratuluje babciu czupryne ma po Tobie a i imie ma sliczne

Super wygladacie razem z Kindzia i Gosia najladniejsza fotka z rozanego ogrodu
a wycieczka tez fajowa

asiak 16:29, 19 cze 2017

Kasiu, uczta dla oczu u Ciebie
Gratuluję ślicznej wnusi
Kasik 18:26, 19 cze 2017

agata19762 napisał(a)
Kasiu sporo musiałam nadrobić
azalie i rodki pięknie Ci kwitły. Jest co podziwiać !!!
Pergola na róże bardzo wyjątkowa. Obrośnięta cudnie. Hebe rzeczywiście ciekawych rozmiarów. Pięknie masz zadbane wypielęgnowane wszystko.

Zdróweczka dla Wnusi☺niech zdrowo rośnie.
Dla Babci gratulacje zostawiam.

Pozdrawiam cieplutko.

Dzięki Agatko. Wiosna u mnie to azalie i rodki , a teraz właśnie róże. Choć mam ich dość sporo to te na pergoli robią największe wrażenie.

A co do pielęgnacji- to kwestia dyskusyjna.
Kasik 18:38, 19 cze 2017

Gocha napisał(a)
Kasiu gratulacje- jesteś prawdziwą babcią. 15 czerwca to piękna data( moja rocznica ślubu przy okazji ) Jak zwykle cudne- prawie rodzinne spotkanie. Piękna pergola różana. Buziaczki. Wnusia prześliczna

Jeśli to Małgosiu również ważna data, to wszystkiego co najlepsze Wam życzę.

Spotkanie jest zawsze takie same- Błogie lenistwo, "kupa" śmiechu, ciacho, kawa i coś mocniejszego, opowieści i rozmowy do późna, no i praca w ogrodzie. Po prostu - kto chce, to sobie robi.
Poranna kawa w piżamach na tarasie, oczy jeszcze ciut zaspane, śpiew ptaków- czego chcieć więcej.

W trakcie tych spotkań odcinamy się od wszystkiego i jesteśmy tylko razem.
Nie oddam słowami tego co człowiek czuje.
Kasik 18:45, 19 cze 2017

Milka napisał(a)
Cudowne spotkanie, piękne miejsca zwiedziliście, ale najpiękniejsza Hanusia, słodkiego życia dla malutkiej i gratulacje dla rodziców i dziadków!
Ale ma czuprynę!!

MIsia nie na darmo sie męczyła w tej ciąży. Zgaga była nie do ogarnięcia. No i się wydało- mała ma tyle włosków, że już spinki można zakładać.

Na zdjęciu tak dość spora, ale jak ją zobaczyłam - to okruszek maleńki. Słodziak przeogromny.

Dzieki Kochana.
Kasik 18:51, 19 cze 2017

eee_taam napisał(a)
czekałam na fotki z różane ...a widzę że u ciebie mała księżniczka sie pojawiła ...gratulacje dla całej rodziny szczególnie dla dumnej babci

Fotki różane też są. Może dziewczyny wkleją więcej. Ja zazwyczaj tylko aparat noszę co jakiś czas muszę sobie przypomnieć do czego służy.

Haniusia zrobiła nam niespodziankę. Miała jeszcze czas, ale postanowiła inaczej.

Dzieki Justyko za życzenia.