gusiarz
10:59, 03 sty 2014
Sebek - od nas pani też zaliczki nie chciała. Je niby korzystam z zaliczki Irenki, ale raz pani powiedziała że ok, no problem, a gdy dzwoniłam po raz drugi ustalić wszystko na mur beton... wtedy nie bardzo była chętna by zaliczkę Irenki przypisać do mnie... I co o tym myśleć.
Powiedziała, że pokoje będzie rozdzielać gdy przyjedziemy - ale przecież jedni są na dwie noce a inni przyjadą tylko na jedna noc... Ja chciałam pokój czteroosobowy dla naszej rodzinki - i pani coś nie była zadowolona z tego ??!! Zobaczymy co będzie na miejscu.
Na 10-tą w sobotę... będziemy na 100%
- ale gdzie się ugadujemy? U Mąków?
Powiedziała, że pokoje będzie rozdzielać gdy przyjedziemy - ale przecież jedni są na dwie noce a inni przyjadą tylko na jedna noc... Ja chciałam pokój czteroosobowy dla naszej rodzinki - i pani coś nie była zadowolona z tego ??!! Zobaczymy co będzie na miejscu.
Na 10-tą w sobotę... będziemy na 100%