Troszkę dalej od wyciągu, ale wygląda dobrze i cena do przyjęcia.. przede wszystkim trzeba zadzwonić i zapytać się czy przyjmą gości na 1 noc.. i muszę wiedzieć zanim nie zacznę dzwonić ile osób w przybliżeniu będzie... wiec proszę mi robić listę chętnych...
W tym tygodniu mogę sie podjąć podzwonienia i poszukania jakiegoś ośrodka..... zaczęłam sie w to bawić, ale tam gdzie wyglądało dobre, to nie chcą grupy na 1 noc

Miejscowi jakoś nie pałają zapałem, ktoś to musi zrobić.. mogę być i ja... ktoś zawsze musi być winny wszystkiemu.. będę taki Tusk
Ale mam pilną pracę.. a pracuję nie w godzinach tylko jak jest robota.. wiec 2 dni nie obiecuję, że palcem nie kiwnę.. mogę do tego Siumno... z szumem zadzwonić
Za rok jak spotkanie narciarskie zrobimy gdzieś u nas to podejmuje sie organizacji
Proponuję od razu Krynicę lub Wierchomlę.. albo jedno i drugie

Rok po roku

A na trzeci rok Bieszczady.... może rejony narciarskie dość małe.. ale góry piękne

Co prawda rejony Tatr dla mnie jak drugi dom..... i ja mam gdzie nocować

Jednak dla towarzystwa cygan dał się powiesić.. poszukam czegoś dla grupy

I dla grupy pojadę do Białki.. której nie lubię i już. Za tłoki i zbójnickie/janosikowe ceny.
Białka to nie jest Kasprowy, ani Czarna Góra.. to taki stok rodzinny....

Ale Polska to też nie Alpy
Robimy listę....... a tak pilnuję ceny, bo wiem, że dla kogoś kto nie zarabia kokosów, studenta.. to każda stówka na wagę kulki baksikowej

Czym cena przystępniejsza tym więcej będzie chętnych... Jak ktoś chce lepsze warunki, to mogę poszukać czegoś w pobliżu w dwóch kategoriach.....
No chyba, że ktoś sie podejmie załatwiania, to się nie narzucam.... ale w Białce już pora coś zarezerwować.. to bardzo popularny rejon..
Ciekawe podsumowanie rejonów ...
http://podroze.onet.pl/narty/raport-onet-najlepsze-osrodki-narciarskie-w-polsce-2013/zpgqf