Haniu, co radzisz wybrać wprost do gruntu? Niecierpki czy begonie? W donicy ciągle usuwałam przekwitnięte kwiaty u niecierpków, a nie mam na to czasu. Słyszałam o begoniach, które same "się czyszczą". Proszę doradź co wybrać. Pozdrawiam.
Haniu, masz reke do kwiatow, pieknie Ci rosna te begonie. Czekam na Twoje tegoroczne kompozycje, sa bardzo w moim guscie
Juz sie nie moge doczekac niecierpkow - uwielbiam je rownie mocno, jak lobelie
Haniu przejrzałam twoją wizytówkę, jakie wrażenia? Odczuwam absolutny spokój każda pora roku jest w nim piękna ale jesień ze swoimi cudnymi barwami to taka bajkowa sceneria, i spacerując po nim właśnie odczuwa się ciszę, nostalgię i spokój. Serdeczne gratulacje lubie tu wracać.
dziękuję wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa : Wandziu rzeczywiście miałam ostatnio trochę więcej zajęć,ale dotarłam już też do ogrodu i pierwsze prace wykonane,zakwitły też pierwsze kwiatki,iryski i krokusy.....
Pola dziękuję....wpadaj kiedy tylko chcesz,rzeczywiście jesień tego roku była piękna(ZŁOTA)
Borbetko,u mnie niecierpki mam co roku w gruncie(cień)i są super,begonie tak samo ...znoszą słońce