Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 20:44, 31 paź 2017

tulucy napisał(a)
Miro ja się wetnę z WC - patrząc na moją - to bym odradzała... Chyba że jeszcze potrzebuje czasu. To był jej drugi sezon u mnie i szału nijakiego nie było. Że trzy kwiatki... Marny krzak. Może się jeszcze poprawi... Oby.

U mnie kwitnie przyzwoicie, ale to jednak za mało
katarzynkak 19:24, 01 lis 2017

Witaj Iwonko.

Jak spisują sie u Ciebie kimonki?

U mnie ciągle kwitną....
iwonadm 20:43, 01 lis 2017

katarzynkak napisał(a)
Witaj Iwonko.

Jak spisują sie u Ciebie kimonki?

U mnie ciągle kwitną....

niestety zakupy przez internet był niewypał i zamiast pięknych kimonek wyrosły mi czerwone chyba lawagut już u mnie ich nie ma ale jak tylko kiedyś spotkam takie oryginalne to myślę, że z pewnością kupię
Karolinek 23:19, 03 lis 2017

iwonadm napisał(a)

Dziękuję za miłe słowa. Teraz mam ogrodowy marazm nic mi się nie chce dziękuję za odwiedziny i czekam na zdjęcia u Ciebie

Marazm dopada każdego,tym bardziej że to listopad, przebrniemy razem przez ten smutny miesiąc ☺ dziękuję za taką energetyczną różę
korinek 13:57, 14 lis 2017

Dzień dobry Iwonko,
przeczytałam cały Twój wątek, masz przepiękne rośliny, co już tutaj niejednokrotnie zostało napisane
Nie mam jeszcze własnego ogrodu, ale może kiedyś się uda zrealizować marzenia. W tym roku wraz z sąsiadką zaczęłyśmy obsadzać teren wokół naszego bloku. Szukając inspiracji trafiłam na Ogrodowisko do ogrodu Justyny z Kolorowej piaskownicy, a potem udało mi się znaleźć Twoje Ogrodowe przygody i tak zostałam, zwabiona przyciętymi w kulki pęcherznicami, szałwią muszkatołową, pięknymi różami, liliami, hortensjami i mnóstwem tulipanów
Czy szałwię masz nadal, bo nie mogłam dojrzeć jej w gąszczu róż? No i jak sprawuje się czarna rabatka, nie pokazujesz jej zdjęć chyba w ogóle.
Czy masz może tuje globosę? Kupiłam kilka sztuk, dzisiaj przyjechały i zastanawiam się czy trzeba je ciąć w kulkę, czy same nadają sobie ten kształt?
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam na dalsze piękne zdjęcia Twojego ogrodu
olga80 16:46, 14 lis 2017

różane fotki zawsze wywołują uśmiech na mojej twarzy w tym roku nie nacieszyłam się różami
iwonadm 21:27, 19 lis 2017

korinek napisał(a)
Dzień dobry Iwonko,
przeczytałam cały Twój wątek, masz przepiękne rośliny, co już tutaj niejednokrotnie zostało napisane
Nie mam jeszcze własnego ogrodu, ale może kiedyś się uda zrealizować marzenia. W tym roku wraz z sąsiadką zaczęłyśmy obsadzać teren wokół naszego bloku. Szukając inspiracji trafiłam na Ogrodowisko do ogrodu Justyny z Kolorowej piaskownicy, a potem udało mi się znaleźć Twoje Ogrodowe przygody i tak zostałam, zwabiona przyciętymi w kulki pęcherznicami, szałwią muszkatołową, pięknymi różami, liliami, hortensjami i mnóstwem tulipanów
Czy szałwię masz nadal, bo nie mogłam dojrzeć jej w gąszczu róż? No i jak sprawuje się czarna rabatka, nie pokazujesz jej zdjęć chyba w ogóle.
Czy masz może tuje globosę? Kupiłam kilka sztuk, dzisiaj przyjechały i zastanawiam się czy trzeba je ciąć w kulkę, czy same nadają sobie ten kształt?
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam na dalsze piękne zdjęcia Twojego ogrodu

Karolinek przepraszam, że tak późno, ale z całego serca dziękuję. Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. Mam nadal szałwię muszkatałową rozsiewa się po rabacie i wędruje

Czarnej rabaty nie mam przeważyła zasada chciejstwa mam takie czarne rośliny ale nie w kupie
Z tuj mam danicę, w tym roku chcę je mocniej przyciąć, bo troszkę się rozrosły. Parzyłam na globosę w internecie, z pewnością uzyskasz z nich ładne kule
Zapraszam serdecznie do mojego wątku
iwonadm 21:34, 19 lis 2017

olga80 napisał(a)
różane fotki zawsze wywołują uśmiech na mojej twarzy w tym roku nie nacieszyłam się różami

oj, a ja na róże napaliłam się na zakupy nowości i nic z tego nie wyszło może wiosną uda mi się coś upolować. Wsadziłam tylko te co kupiliśmy wcześniej.
Ogarnęłam w sobotę troszkę, 4 worki i nic nie widać porządku. Tył w ogóle nie sprzątnięty, ponoć w tym tygodniu ma być ładnie więc w weekend znów coś porobię.

iwonadm 21:40, 19 lis 2017

trochę lipca
Ewik 16:33, 05 gru 2017

Iwona , lipiec cudny u Ciebie, poproszę jeszcze ☺