Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

Mirella 19:39, 25 paź 2017

Przyszłam zobaczyć powojnika
iwonadm 19:54, 25 paź 2017

adkawi napisał(a)
Iwonka jak tam Twoje roże.Na pewno jeszcze jakies u Ciebie kwitna.Moje okrywowe maja paki ale nie wiem czy jeszcze zakwitna.Pozdrawiam

Kwitnie lion rose, aspiryna, ascot, mary ann, larissa, alabaster, sirius, augusta luisa, artemis i jeszcze kilka cieszą oczy
tulucy 19:56, 25 paź 2017

Iwonka, doradź... Do sąsiedztwa Larissy dać Heavenly Pink? Niby mi pasuje, ale... Tak 100% przekonania nie mam...
iwonadm 20:08, 25 paź 2017

Mirella napisał(a)
Przyszłam zobaczyć powojnika

Niestety nie mam zdjęć wsadziłam i czekam do wiosny
iwonadm 20:10, 25 paź 2017

tulucy napisał(a)
Iwonka, doradź... Do sąsiedztwa Larissy dać Heavenly Pink? Niby mi pasuje, ale... Tak 100% przekonania nie mam...
Mam tylko Larisę ale patrząc na zdjęcia to będzie fajne połączenie lubię łączyć kolorami niż kilka krzaczków tej samej odmiany.
mira 18:49, 31 paź 2017

Wypatrzyłam ze masz różę winchester cathedral - jak masz długo i jaki ma pokrój krzaka - chodzi za mną

pozdrawiam
Karolinek 19:17, 31 paź 2017

Różane opowieści wciągają jak dobra powieść, pięknie opowiadasz ujeciami, inspirujesz Iwonko nie jedną ogrodniczkę☺ pozdrawiam
tulucy 19:23, 31 paź 2017

Miro ja się wetnę z WC - patrząc na moją - to bym odradzała... Chyba że jeszcze potrzebuje czasu. To był jej drugi sezon u mnie i szału nijakiego nie było. Że trzy kwiatki... Marny krzak. Może się jeszcze poprawi... Oby.
iwonadm 20:33, 31 paź 2017

mira napisał(a)
Wypatrzyłam ze masz różę winchester cathedral - jak masz długo i jaki ma pokrój krzaka - chodzi za mną

pozdrawiam

Mam i nie jest to najładniejsza róża nawet specjalnie nie mam jej zdjęć w tym sezonie. Rośnie raczej luźno, kwiaty ma do teraz, ale nie ma efektu wow. Podoba mi się jej zapach jak krem nivea Jeśli teraz bym miała kupować z pewnością bym jej nie wybrała, jest wiele innych ładniejszych. Liście takie słabo zielone matowe. Kwitnienie miała spore in plus, że kwitnie jako pierwsza. Gdyby nie to że złapałam ją na wyprzedaży w LM za 15 zł nie skusiłabym się.

iwonadm 20:36, 31 paź 2017

Karolinek napisał(a)
Różane opowieści wciągają jak dobra powieść, pięknie opowiadasz ujeciami, inspirujesz Iwonko nie jedną ogrodniczkę☺ pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa. Teraz mam ogrodowy marazm nic mi się nie chce dziękuję za odwiedziny i czekam na zdjęcia u Ciebie