Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

gierczusia 22:15, 15 kwi 2014

bleebla napisał(a)

Nakryłam mam już 4 mini szklarnie z :
szpinakiem
rukolną
sałatą
roszponką
Bedzie uczta

Roszponka y jest to co lubię zdecydowane naj naj .. Mniam.. Z serem pleśniowym , orzechami i melonem ..., padam z głodu
gierczusia 22:16, 15 kwi 2014

A tak ogólnie to nowy awatarek przyszłam pochwalić .. Choć te kule z wikliny uwielbiałam

Buziaki
gierczusia 22:19, 15 kwi 2014

bleebla napisał(a)

Niestety teraz nie mamy pojęcia czym nas karmią. Wszędzie chemia i genetyka wtyka swoje palce. Zaczęłam się natym zastanawiać dopiero po urodzeniu córki ale lepiej późno niż wcale.
Żałuję tylko, że mam tak mało miejsca na uprawę warzyw. Powoli myślimy o działce rekreacyjno warzywnej ale to raczej za rok

Hmmmm .. Mam podobne odczucia... Że też te grunty nie kcom się powiększać.... .. nooo rożmnażać czy cuś .. Ja bym sie cieszyła ,gdyby mi jakieś 100 metrasów przyrosło
malgorzata_s... 22:25, 15 kwi 2014

Awatarek wiosenny pienkny Z ogrodniczego z pustą ręką niepodobna wyjść, to niemożliwa niemożliwość Akcent świąteczny uroczy i widzę że wszystkich wiosennie na zielono bierze
Pozdrawiam
bartek_luberda 22:33, 15 kwi 2014

A mi mąż dziś kazał robić nową rabatę między jednym deszczem a drugim a ja mu mówię ale żartowniś jesteś A jednak da się Pozdrawiam
paulina_wero... 09:05, 16 kwi 2014

pięknie u Ciebie pozwiedzałam kawałek pięknego miejsca na ziemi no i oczywiście mój ulubiony znalazłam olbrzymi okaz
bleebla 21:22, 16 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Hmmmm .. Mam podobne odczucia... Że też te grunty nie kcom się powiększać.... .. nooo rożmnażać czy cuś .. Ja bym sie cieszyła ,gdyby mi jakieś 100 metrasów przyrosło

Może tak sąsiadom codziennie o centymetr płot przesuwać to się nie zorientują
bleebla 21:32, 16 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Awatarek wiosenny pienkny Z ogrodniczego z pustą ręką niepodobna wyjść, to niemożliwa niemożliwość Akcent świąteczny uroczy i widzę że wszystkich wiosennie na zielono bierze
Pozdrawiam

Uważam, że byłam dzielna w sklepie. Miałam przecież kase na 12 tuj

Akcent świąteczny pojechał do rodziców a ja nie mam nic na razie tylko palmy
bleebla 21:36, 16 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
A mi mąż dziś kazał robić nową rabatę między jednym deszczem a drugim a ja mu mówię ale żartowniś jesteś A jednak da się Pozdrawiam

Wszytko jest możliwe. Zaczęło sie od kawy na tarasie a skończyło z łopatką w ręku

Również pozdrawiam
bleebla 21:47, 16 kwi 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)

Paulinko specjalnie dla Ciebie cała chmara okazów

Fiołki są bardzo wdzięcznymi kwiatami i zawsze cieszą oko gdy się koło nich przechodzi