Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Minimalizm z odrobiną romantyczności

Minimalizm z odrobiną romantyczności

Jagodaa 08:05, 15 kwi 2014

aga_szsz napisał(a)

aż wierzyć mi się nie chce... takie ceny tuja 370??? Ktoś chyba ceny zamienił

A Twoje Umbry na jakiej wys. szczepione?? Chyba też wysokie?

Coś oko 250cm. Zapomniałam dokładnie zmierzyć.

Cena była fajna, jak na tuje . Dziś mi mają dzwonić, bo kopią trochę mniejsze. Ciekawe po ile .
aga_szsz 08:06, 15 kwi 2014

Piękne bratki Ożywiły mój wątek Dziękuję!
Mirella 08:09, 15 kwi 2014

aga_szsz napisał(a)
Piękne bratki Ożywiły mój wątek Dziękuję!

aga_szsz 08:09, 15 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)

Coś oko 250cm. Zapomniałam dokładnie zmierzyć.

Cena była fajna, jak na tuje . Dziś mi mają dzwonić, bo kopią trochę mniejsze. Ciekawe po ile .

a daj spokój, płaciś tyle kasy za tuje, kopane, gdzie nie masz pewności, że się przyjmą!
Jagodaa 08:14, 15 kwi 2014

aga_szsz napisał(a)

a daj spokój, płaciś tyle kasy za tuje, kopane, gdzie nie masz pewności, że się przyjmą!

Za tę cenę miałabym inne wielkie drzewo bardziej nietypowe. Dużo było takich ok 3m, buki, graby, grujeczniki. Grujecznik był piękny, gęsty i tańszy od szmaragda . Ale nie wiem, gdzie mogłabym go mieć . Pojawiło się we mnie to uczucie "jest, to bierz", ale dałam mu resztką sił radę . Rh też były, te które chcę, ale na rh to dopiero w przyszłym roku - jak dobrze pójdzie- będę mieć miejsce.
aga_szsz 08:25, 15 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)

Za tę cenę miałabym inne wielkie drzewo bardziej nietypowe. Dużo było takich ok 3m, buki, graby, grujeczniki. Grujecznik był piękny, gęsty i tańszy od szmaragda . Ale nie wiem, gdzie mogłabym go mieć . Pojawiło się we mnie to uczucie "jest, to bierz", ale dałam mu resztką sił radę . Rh też były, te które chcę, ale na rh to dopiero w przyszłym roku - jak dobrze pójdzie- będę mieć miejsce.

No właśnie, aż żal kasę wydawaś na szmaragdy, jak takie piękności są dostepne. Ach, jak ja Wam zazdraszczam tych szkółek i wyboru roślin...
a we mnie na szczęście wyrobiła się silna wola nie kupowania pod wpływem chwili
No teraz na ostatnich zakupach przeszłam chyba sama siebię, ani złamanego żdźbła nie kupiłam
I oby ta konsekwencja mnie nie opuściła

Najpierw plan, potem zakupy, a niech to trwa nawet i kilka lat
Najgorsze tylko jest brak zdecydowania co do planu...
Jagodaa 08:32, 15 kwi 2014

Ja właśnie dlatego lubię kupować w necie . Nawet nie oglądam pełnej oferty, tylko szukam w wyszukiwarce tego, co mi jest potrzebne .
aga_szsz 08:39, 15 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Ja właśnie dlatego lubię kupować w necie . Nawet nie oglądam pełnej oferty, tylko szukam w wyszukiwarce tego, co mi jest potrzebne .

Tak, dla mnie to własciwie jedyne rozwiązanie, ale nigdy nie wiadomo co przyślą, jak z moimi bukszpanami...
ana_art 09:25, 15 kwi 2014

o matko zastanawiałaś się nad 2,5 metrową thują za 350zł..... moje 4 lata temu kupowane po 10zł w donicach, dzisiaj mają prawie 2 metry...
ana_art 09:25, 15 kwi 2014

o matko zastanawiałaś się nad 2,5 metrową thują za 350zł..... moje 4 lata temu kupowane po 10zł w donicach, dzisiaj mają prawie 2 metry...