Pozdrawiam wszystkich noworocznie!
dzięki, że zaglądacie pomimo tego, że nic się na razie tu nie dzieje ale niebawem planuję zasypać Was zdjęciami drugiej, większej części ogrodu...
Witaj Dominiko ogród piękny i bardzo duży, słowa uznania dla Twoich rodziców i Ciebie. Gratuluję sąsiadów, którzy mają też podobne zapatrywanie na ogród. Ja też mam fajną sąsiadkę ogrodniczkę, nawet jak wyjadę to sprawdzi, czy moi mężczyźni nie zapomnieli podlać donic z kwiatami. Wszędzie macie piękne nasadzenia i nawet nowo przerobiona rabata z ogromnymi funkiami (ja takiej odmiany nie mam) wygląda bardzo dojrzale. Różankę macie cudną, ja dopiero w 2015 r mogę sobie zrobić, bo jeszcze mnie czeka kopanie pod przyłącz kanalizacji. pozdrawiam
Witam Dorotko w kwestii sąsiadów w takim razie mamy bardzo podobnie u nas różanka robiona w 2012, a już robi niezły efekt, więc Tobie też polecam, skoro masz już nawet takie plany przez podłącznie do kanalizacji przeszliśmy chyba 2 lata temu, na szczęście bez większych szkód dla ogrodu.
Dzięki za wizytę, pozdrawiam również
Tak się już zrobiło na forum wiosennie, ogrodowo, że postanowiłam pokazać troszkę dalszej części naszego ogrodu, której nie zdążyłam pokazać przed świętami
Nie będę się rozpisywać, bo wiem, że wszyscy lubimy pismo obrazkowe
Zatem nad naszym stawem witają Was właściciele (a zdjęcia robione z "ukrycia" z mojego okna)
w lipcu 2013r.