Dziękuję wszystkim za tyle miłych słów, na prawdę bardzo się cieszę, że Wam podoba się to co robię.

SŁONECZNY OGRÓD dziękuję za tak miłe słowa, w ubiegłym roku wnuk nie mógł się doczekać kiedy zjemy te wszystkie domki, a przecież jeden dostał i też go szybciutko zjadł. Zrobiłam im dekoracje z igliwia ozdobionego piernikami to synowa mówiła, że raczej świąt to ona nie doczeka.
AGATAM nie tak perfekcyjnie bo trochę jak krzywa wieża w Pizie.
WACŁAW jaki tam ze mnie wulkan energii, jak ja ledwo łażę. Mam tyle pomysłów, że nie nadążam za nimi z realizacją.
Dziś piekłam ciasteczka, mają wyglądać jak wianki świąteczne, zobaczymy czy moje umiejętności dorównają pomysłom. Ja robię po trochu co dzień, a w ostatniej chwili robię kremy i wszystko łączę.
KASIEK bardzo mi miło, że moja piernikowa wioska zrobiła na Tobie wrażenie.
ANAPI Aniu mnie ta wieżyczka też podobała się kolejny sezon, ale cena mnie trochę odstraszała i nie kupiłam. Szukałam inspiracji na nową chatkę piernikową i padło na wieżę z przybudówkami.
KAMILA66 Dziękuję bardzo
BASIEKSP Bardzo mi miło, że się spodobało.
SULWIA_SŁOMC Dziękuję, lubię za każdym razem tworzyć coś nowego a że czasowa jestem to coś tam wymyślam.
Upiekłam takie elementy piernikowe, coś mi zdjęcia kiepskie wyszły. I wiecie co po sklejeniu ta chatka wygląda jak szopa.