Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

SlonecznyOgrod 19:24, 18 gru 2020

Hejka
Przyszłam tu prosto z Przedziwnego Ogrodu... doczytałam o programie i o dekoracjach, to był haczyk na mnie i teraz siedzę u Ciebie w ogrodzie już od dłuższego czasu i podziwiam, i podziwiam, i podziwiam...

Dorota123 21:03, 18 gru 2020

ElzbietaFranka napisał(a)
Dorotko przepiękne dekoracje. Kiedy ty czas znajdujesz na te cudenka. Czy eM ci pomaga?
Ja się wyrobić nie mogę myślałam,że dzisiaj coś zrobię usiadłam teraz na chwilę i oczy mi się zamykają.
Nate ozdoby to pewnie jeden pokój nasz albo po rozrzucane po domu.

Dorotka przepraszam że nie usunęłam tej fotki z datą programu w tv przespałam.

Pozdrawiam
Dzieci wyfrunęły z domku, ja nie pracuję i nie nadaję się do pracy poza domem, więc tworzę te moje dekoracje. Obiad ugotuję, chałupę ogarnę, nogi mnie tak bolą, że nawet na spacer nie idę. Jestem w stanie prawie wszystko w domu zrobić, ale w swoim , wolnym tempie z częstymi odpoczynkami.
Większość świątecznych ozdób trzymam na strychu, ale mam problem z chodzeniem po schodach, więc jak już się tam wdrapię to znoszę ile mi się da zabrać.
Nie przeszkadza mi to, że została Twoja przypominajka. To nawet miłe, że tak sobie zaznaczyłaś.
Dziś piekłam chatki piernikowe, samo zrobienie formy zajęło mi 2 godziny. Ma być wieża z trzema przybudówkami, jeśli sobie coś źle rozrysowałam, albo wycięłam to będę musiała dorabiać ciasta, bo wszystko wykorzystałam.
Pozdrawiam

Dorota123 21:12, 18 gru 2020

yolka napisał(a)
Brawo Dorota
Dziękuję i miło mi, że zostawiłaś ślad swojej obecności u mnie.
Pozdrawiam

Dorota123 21:21, 18 gru 2020

SlonecznyOgrod napisał(a)
Hejka
Przyszłam tu prosto z Przedziwnego Ogrodu... doczytałam o programie i o dekoracjach, to był haczyk na mnie i teraz siedzę u Ciebie w ogrodzie już od dłuższego czasu i podziwiam, i podziwiam, i podziwiam...

Bardzo mi miło, że trafiłaś do mnie i spodobało Ci się to co tworzę w domu i w ogrodzie. Zapraszam częściej.

ElzbietaFranka 21:52, 18 gru 2020

Dorotko tak sobie myślę powinnas robić okna wystawowe (witryny) sklepowe. Masz wszystkie zadatki aby takie dekoracje robić.

Wyobraź sobie jakbyś zrobiła taka dekoracje w supermarkecie jaką radoche miałyby dzieci.

Ja niby jestem zdrowa, ale też mnie nogi już bolą. Współczuję, że masz takie problemy a tego bólu nie można niczym zniwelować. Może jakieś smarowidła pomogą.

Wysyłam Dorotka zdrowie dmucham - trzymaj się.
Dorota123 22:11, 18 gru 2020

ElzbietaFranka napisał(a)
Dorotko tak sobie myślę powinnas robić okna wystawowe (witryny) sklepowe. Masz wszystkie zadatki aby takie dekoracje robić.

Wyobraź sobie jakbyś zrobiła taka dekoracje w supermarkecie jaką radoche miałyby dzieci.

Ja niby jestem zdrowa, ale też mnie nogi już bolą. Współczuję, że masz takie problemy a tego bólu nie można niczym zniwelować. Może jakieś smarowidła pomogą.

Wysyłam Dorotka zdrowie dmucham - trzymaj się.
Elu nie nadaję się do pracy poza domem, za dużo mam skutków ubocznych z leczenia. I tak mam już o 4 lata przedłużone życie.
Na pewno dzieciom spodobały by się moje dekoracje i czekam na przyjazd wnuków. Myślę, że w niedzielę przyjadą to ocenią moje dekoracje. Na pewno będą ustawiać po swojemu.
Ja tak już mam, że łażą po mnie jakieś bóle, a po jakimś czasie dają mi na trochę spokój i wtedy mam wrażenie, że mogłabym wszystko. Jakieś mazidła stosuję sporadycznie, częściej w użytku są masażery. Każdą dawkę zdrowia i sił przyjmuję bez ograniczeń.

SlonecznyOgrod 22:20, 18 gru 2020

Tworzysz cudeńka.

Oczywiście będę zaglądać, dodałam Cię do obserwowanych

Och to zdrowie... szlachetne zdrowie. Wszystko jest takie kruche.
To tak bardzo się rozchorowałaś, że aż mówisz o już przedłużonym życiu??

Dorota123 22:47, 18 gru 2020

SlonecznyOgrod napisał(a)
Tworzysz cudeńka.

Oczywiście będę zaglądać, dodałam Cię do obserwowanych

Och to zdrowie... szlachetne zdrowie. Wszystko jest takie kruche.
To tak bardzo się rozchorowałaś, że aż mówisz o już przedłużonym życiu??

Dziękuję zawsze zapraszam.
Tak to już bywa, że czasem przypląta się choróbsko pomimo zdrowego stylu życia i mieszkania w pobliżu lasów i nie ma żadnego wytłumaczenia skąd się to wzięło.
Dobrze, że człowiek ma jakąś tam pasję, czytaj ogród. W dzisiejszych czasach własny kawałek ziemi dookoła domu to duże dobrodziejstwo.

SlonecznyOgrod 11:44, 19 gru 2020

Tak, ogród to najlepsza terapia
Dla mnie też jest wybawieniem
anabuko1 17:05, 19 gru 2020

Dorota123 napisał(a)
Bardzo mi miło, że trafiłaś do mnie i spodobało Ci się to co tworzę w domu i w ogrodzie. Zapraszam częściej.

I w domciu i w ogrodzie tworzysz Dorotko przepiękne dekoracje.
I wszystko tak pięknie oświetlone. Wielkie brawa