Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

marba 20:37, 14 lut 2018

Dorotko, prawdziwe śliczności tworzysz. Wszystkie jaja piękne, ale te czarno- złote najbardziej mnie urzekły.
Wiolka5_7 20:39, 14 lut 2018

E tam ty się wcale nie lenisz !! Masz rękę i pomysły do dekoracji! Zyczę zdrowka,bo to najwazniejsze...
Dorota123 20:40, 14 lut 2018

anka_ napisał(a)
Wszystkie ozdoby są super, ale te ostatnie szare jajka sa poprostu fantastyczne.
Dziękuję i cieszę się, że uważasz iż są fantastyczne. Mam na nie pomysł z bieloną korą z drzewa, tylko muszę najpierw tę korę znaleźć w lesie..... W tej chwili przyszła mi do głowy kora z brzozy, a taką mam.
AgataM 20:41, 14 lut 2018

Widzisz jaka furorę robią.... O tych mi mówiłaś? Wprowadzasz nowości pasujące do każdego typu dekoracji.
sylwia_slomc... 20:42, 14 lut 2018

Jaja extra klasa Rewelacyjne Dorotko
Dorota123 20:43, 14 lut 2018

JoannA napisał(a)
Te białe dla mnie najładniejsze
Cały czas się na nie gapie i jestem ciekawa z czego są zrobione bo jestem gotowa odgapić.
Ja teraz siedzę nad ornamentami ale strasznie długo się schodzi. Masa modelująca w foremkach silikonowych dość długo schnie więc codziennie tylko po kilka sztuk robię. Jak tak dalej pójdzie to jajeczek do następnych świąt nie zdążę zrobić
Wyżej pokazałam jak wyglądały zanim nabrały takiego wyglądu. Bandaż, gałganki postrzępione i farba akrylowa.

Czy próbowałaś suszarką podsuszać te ornamenty, tylko zachowaj bezpieczną odległość, żeby nie popękały.
sylwia_slomc... 20:45, 14 lut 2018

Dorotko z tych pięknych pełnych maków jednorocznych poproszę zbierz nasionka, a od tych co rozłogami mogę się o mały korzonek uśmiechnąć?
Dorota123 20:52, 14 lut 2018

marba napisał(a)
Dorotko, prawdziwe śliczności tworzysz. Wszystkie jaja piękne, ale te czarno- złote najbardziej mnie urzekły.
Mam jeszcze robione z koronką, ale jakoś nie mam do nich przekonania. Wstawię je jutro, może ktoś podpowie co tam trzeba poprawić. Za miłe słowa dziękuję.
Dorota123 20:54, 14 lut 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
E tam ty się wcale nie lenisz !! Masz rękę i pomysły do dekoracji! Zyczę zdrowka,bo to najwazniejsze...
Zdrówko każdemu się przyda i za te życzenia bardzo dziękuję. Za to mam czas na zrobienie czegoś, na co wcześniej nie miałam czasu.
Dorota123 20:56, 14 lut 2018

AgataM napisał(a)
Widzisz jaka furorę robią.... O tych mi mówiłaś? Wprowadzasz nowości pasujące do każdego typu dekoracji.
Wiesz to są tylko pisanki, które już są schowane w pudełku, jak zacznie się robić pełną dekorację to dopiero wtedy będę w swoim żywiole. To na razie jest półprodukt.