Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Renii 22:34, 01 lut 2018

Fantastyczne kwiaty z recyklingu. Pozdrawiam pomysłową ogrodniczkę
Urszulla 13:48, 02 lut 2018

Ciekawe jak będziesz z tymi końcówkami robiła teraz kwiaty, tzn. Nową instrukcję pokaż. Ale chyba z jednej butelki za mało płatków więc część musisz i tak wyciąć osobno- dobrze myślę.

U mnie też dekoracyjnie się zrobiło, zapraszam
Dorota123 21:35, 02 lut 2018

ryska napisał(a)
Rzeczywiście wyglądają jak szklane, niesamowite masz pomysły Dorotko.
Pozdrawiam
Renatko te kwiaty w ogródku giną, są ledwo widoczne, ale mnie chodzi tylko o zabezpieczenie drutów nie zależy mi na tym żeby konkurowały z żywymi roślinami. Pomysłów mam dużo, nie nadążam z realizacją.
Dorota123 21:36, 02 lut 2018

Renii napisał(a)
Fantastyczne kwiaty z recyklingu. Pozdrawiam pomysłową ogrodniczkę
Fajnie, że Ci się spodobały. Pozdrawiam
Dorota123 21:40, 02 lut 2018

Urszulla napisał(a)
Ciekawe jak będziesz z tymi końcówkami robiła teraz kwiaty, tzn. Nową instrukcję pokaż. Ale chyba z jednej butelki za mało płatków więc część musisz i tak wyciąć osobno- dobrze myślę.

U mnie też dekoracyjnie się zrobiło, zapraszam
Kilka osobnych płatków wychodzi jeszcze z butelki, ale mam też z innej płatki. Jak wkońcu wróci moja wena twórcza to pokażę złożonego kwiatka. Teraz sobie gdzieś mój zapał poszedł i ani myśli wracać, a może już mi się znudziło - sama nie wiem.
Idę popatrzeć do Ciebie, może uda mi się wygonić mojego lenia.
Nallar 22:03, 02 lut 2018

Dorotko, widzę że dopadło Cię "zmęczenie twórcze" Zapewniam że to długo trwać nie będzie Mnie też to dopada a po krótkim czasie wraca ze zdwojoną siłą.
Bardzo jestem ciekawa jak zaprezentują się Twoje kwiatuchy w ogrodzie.
AgataM 22:11, 02 lut 2018

Dorota123 napisał(a)
Kilka osobnych płatków wychodzi jeszcze z butelki, ale mam też z innej płatki. Jak wkońcu wróci moja wena twórcza to pokażę złożonego kwiatka. Teraz sobie gdzieś mój zapał poszedł i ani myśli wracać, a może już mi się znudziło - sama nie wiem.
Idę popatrzeć do Ciebie, może uda mi się wygonić mojego lenia.

Po tylu rzeczach coś ostatnio zrobiła to wskazany jest przestój. Po prostu ładujesz akumulatory Albo będzie zmiana pogody i Twój barometr wariuje. Ja tez jestem jakaś nijaka
zawitka 09:22, 03 lut 2018

Dorotko jest sposób żeby się trzymały Prostujesz drut z wieszaka taki cienki przewiercasz dziurkę w kwiatku /gorącym rozpalonym drucikiem i ---na drut nabijasz korek wycięty /1 cm szer/na to nakładasz kwiatek i jeszcze raz korek i drucik zaginasz tak żeby nie spadło to wszystko .Dopychasz od dołu całośc do góry drucika i gotowe.Nie spadnie Zeby nie było widać korka to można go pomalować w tonacji kwiatu ja tak obsadziłam maki z płyt DWD.Pokażę u siebie jak zrobię zdjęcie Zdjęcia wstawię w/ nasze hobby/
Dorota123 11:55, 03 lut 2018

Nallar napisał(a)
Dorotko, widzę że dopadło Cię "zmęczenie twórcze" Zapewniam że to długo trwać nie będzie Mnie też to dopada a po krótkim czasie wraca ze zdwojoną siłą.
Bardzo jestem ciekawa jak zaprezentują się Twoje kwiatuchy w ogrodzie.
Oby wrócił mój zapał, bo ja normalnie to nie lubię "nic nierobienia" a teraz mi to wcale nie przeszkadza. Czekam na tą dwojoną siłę.
Dorota123 11:58, 03 lut 2018

AgataM napisał(a)

Po tylu rzeczach coś ostatnio zrobiła to wskazany jest przestój. Po prostu ładujesz akumulatory Albo będzie zmiana pogody i Twój barometr wariuje. Ja tez jestem jakaś nijaka
Właśnie nie wiem co jest grane, żeby mi się nic nie chciało? To coś nie do pomyślenia. Muszę to przeczekać.