Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 21:36, 28 maj 2018

Donia72 napisał(a)
Pięknie Dorotko jest w Twoim ogródeczku Te jasne donice przy altanie bardzo mi się podobają. Muszę pomyśleć właśnie o takich donicach na moją rabatkę pod oknem.
Te jasne donice też lubię, ale rażą moje oczy te brązowe plastikowe donice. Dziś miałam zrobić nowe osłonki z wiader, ale jeszcze nie przeszły mi kłopoty z kręgosłupem i nie dałam rady wziąć się za nie. Nie bardzo wiem co mi wyjdzie, ale wkrótce spróbuję zrobić coś w jasnej tonacji. Za miłe słowa dziękuję
Cerwone maczki też z mojego ogródka, mam je wszędzie i bardzo je lubię.

Dorota123 21:50, 28 maj 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Cudne kompozycje Bardzo mi się podoba, wszystko masz przemyślane i odpowiednio dobrane. Biel pasuje u Ciebie bardzo Zwróciłam uwage na ten przycięty cyprys? na bonsai czy mozesz pokazac zdjecie jak on wygląda z przodu? Sama ciełaś? Bo cos mi chodzi po głowie u mnie, zrobie zdjecie to pokaze czy da się tak zrobić u mnie? Pozdrawiam
Nie wiem Danusiu czy coś Ci to pomoże, to stary okaz męczę się z nim około 30 lat.

danuta_szwajcer 11:34, 29 maj 2018

Oj bardzo łsdnie masz przycięte i super się prezentuje ale czy u mnie tak pójdzie zrobić, zerknij Ale masz cudne róże no i te Twoje kompozycje Bardzo klimatycznie i romantycznie to co lubie w ogrodach najbardziej Pozdrawiam
Anitka 06:55, 30 maj 2018

Ślicznie ci wszystko kwitnie, ale te subtelne dodatki wnoszą też bardzo dużo dobrego w twoim ogrodzie.
Fajnie ta altana z roślinkami w tonacji bieli i zieleni wygląda. Nie dziwię się, że lubisz w niej czas spędzać. Na pewno w te upały bardzo się przydaje.
Nallar 22:54, 30 maj 2018

Dorota123 napisał(a)

Nie wyglądają tak źle. Nie maja one zbyt mało słonka?
Dorota123 20:32, 31 maj 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj bardzo łsdnie masz przycięte i super się prezentuje ale czy u mnie tak pójdzie zrobić, zerknij Ale masz cudne róże no i te Twoje kompozycje Bardzo klimatycznie i romantycznie to co lubie w ogrodach najbardziej Pozdrawiam
Na początku, może odbiegać efekt od Twoich oczekiwań, ale z biegiem czasu osiągniesz cel. U mnie robi się co raz bardziej różano, za miłe słowa dziękuję.

Dorota123 20:53, 31 maj 2018

Anitka napisał(a)
Ślicznie ci wszystko kwitnie, ale te subtelne dodatki wnoszą też bardzo dużo dobrego w twoim ogrodzie.
Fajnie ta altana z roślinkami w tonacji bieli i zieleni wygląda. Nie dziwię się, że lubisz w niej czas spędzać. Na pewno w te upały bardzo się przydaje.
Altanka to moje ulubione miejsce w ogródku, z dala od drogi ukryta wśród świerków za domem. Prawie cały dzień jest w niej cień, w takie upały idealne miejsce do wypoczynku.

Katkak 21:03, 31 maj 2018

Uwielbiam tu zaglądać, do tego pięknego, zaczarowanego świata .
Dorota123 21:06, 31 maj 2018

Nallar napisał(a)

Nie wyglądają tak źle. Nie maja one zbyt mało słonka?
Wiem, że piwonie lubią słoneczko i mają miejscówki w nasłonecznionych miejscach. W tym roku jest zdecydowanie lepiej, ale do Twoich im daleko.

Dorota123 21:19, 31 maj 2018

Katkak napisał(a)
Uwielbiam tu zaglądać, do tego pięknego, zaczarowanego świata .
Oooo jak ładnie napisane Dziękuję Kasiu. Zapraszam wirtualnie i w realu.