Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

malgorzata_s... 20:48, 06 gru 2018

Piękne Dorotko. Lukier jakiś specjalny używasz?
AgataM 20:54, 06 gru 2018

Łał....... Ale super Ci wyszły.... Już czuję ich zapach
Dorota123 20:59, 06 gru 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne Dorotko. Lukier jakiś specjalny używasz?
Robię lukier królewski, zobaczyłam kilka filmików na You Tube porobiłam notatki i w tym roku całkiem nieźle ze mną współpracuje. Cieszę się że Ci się spodobały. Mam nadzieję, że sprawię nimi przyjemność obdarowanym osobom.

Dorota123 21:01, 06 gru 2018

AgataM napisał(a)
Łał....... Ale super Ci wyszły.... Już czuję ich zapach
Pachną pięknie, nawet jestem z nich zadowolona, dwa dni je robiłam. To drugi rzut w tym roku, trzeci jak upiekę to już zostawię dla siebie.

anpi 21:54, 06 gru 2018

Cudne te pierniczki Ci wyszły i smakowicie wyglądają, ale żal będzie je zjeść są tak piękneNa pewno zachwycą i ucieszą obdarowanychJa mam nadzieję w tą sobotę zająć się pierniczkami.Też część rozdaję,przeważnie pakuję w przeźroczysty celafon zawiązując sakiewki, też wstążeczkami z gałązką iglastą
Dorota123 22:06, 06 gru 2018

anpi napisał(a)
Cudne te pierniczki Ci wyszły i smakowicie wyglądają, ale żal będzie je zjeść są tak piękneNa pewno zachwycą i ucieszą obdarowanychJa mam nadzieję w tą sobotę zająć się pierniczkami.Też część rozdaję,przeważnie pakuję w przeźroczysty celafon zawiązując sakiewki, też wstążeczkami z gałązką iglastą
Cieszę się, że spodobały Ci się moje wypieki, ostatnio nie miałam celafonu bez nadruków i w niedzielę tak zapakowane pierniczki powędrowały do młodej osóbki. Podobno spodobało się jej.

Te pierniczki są dla 35 osób, po prostu dostaną z drewnianej tacy, za dużo pakowania.

mira 22:12, 06 gru 2018

Świetne, piękne i smakowite widać
czym lukrowałaś -
zawsze mam z tym problem
AgataM 22:17, 06 gru 2018

Sprawdź czy Ci nie brakuje tych cudownych pierniczków, bo moje oczy schrupały co nieco
Dorota123 22:18, 06 gru 2018

mira napisał(a)
Świetne, piękne i smakowite widać
czym lukrowałaś -
zawsze mam z tym problem
Dziękuję za pochwałę Robię lukier królewski, zobaczyłam kilka filmików na You Tube porobiłam notatki i w tym roku całkiem nieźle ze mną współpracuje. Mam też gotowy kupny lukier i boję się go użyć, bo nie wiem na ile on jest trwały. Ten co ja robię rok czasu trzyma się na chałupkach, które dałam obu mamom w ubiegłym roku.

Dorota123 22:22, 06 gru 2018

AgataM napisał(a)
Sprawdź czy Ci nie brakuje tych cudownych pierniczków, bo moje oczy schrupały co nieco
Tamte już spakowane, nie może zabraknąć, bo mogło by być komuś przykro. W domu została tylko drobnica.