Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Benia 21:26, 05 paź 2014

Prawda
mam już stare wiadra, i miednicę metalową po dziadku w spadku częściowo bez dna bo rdza je zjadła miałam już kiedyś wyrzucić i dobrze,że tego nie zrobiłam bo wczoraj już o niej myślałam, żeby tak jak piszesz wykorzystać ją i chcę z niej taką mega misę zrobić właśnie
Dorota123 21:36, 05 paź 2014

Małgosiu, Iwonko, Bogdziu Dziękuję
Ewo już lecę obejrzeć.
Nallar 22:19, 05 paź 2014

Dorota123 napisał(a)

Aganiu kule kupiłam takie ze steropianu, później nałożyłam na nie szpachelką klej do steropianu (taki jak się dociepla domy). Starałam się, żeby było jak najwięcej kantów i nierówności, mąż bardzo chciał mi pomóc,bo stwierdził, że strasznie spaprałam tą kulę (on tynkuje zawodowo) Później pomalowałam ją farbą do tynku na zewnątrz, gdy wyschła kula do odrobinki farby dodałam pigment brązowy i cieniutkim patyczkiem może być szpatułka robiłam kropeczki i podkreślałam kanciki i nierówności. Z bliska to wygląda tak.

Kuleczki wyszły super, świetny pomysł. Kolejna zdolniacha
Iwk4 22:28, 05 paź 2014

Dorota123 napisał(a)

Aganiu kule kupiłam takie ze steropianu, później nałożyłam na nie szpachelką klej do steropianu (taki jak się dociepla domy). Starałam się, żeby było jak najwięcej kantów i nierówności, mąż bardzo chciał mi pomóc,bo stwierdził, że strasznie spaprałam tą kulę (on tynkuje zawodowo) Później pomalowałam ją farbą do tynku na zewnątrz, gdy wyschła kula do odrobinki farby dodałam pigment brązowy i cieniutkim patyczkiem może być szpatułka robiłam kropeczki i podkreślałam kanciki i nierówności. Z bliska to wygląda tak.

Dorotko, kule bardzo mi sie podobają. Dzięki za instrukcje. Już chciałam się o nie pytać
Agania 11:15, 06 paź 2014

Dorotko dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoją wiedzą i talentem, bo kule niesamowicie zdobią, efekt z donicami jest naprawdę piękny i oryginalny
Donia72 12:40, 06 paź 2014

Dorotko, pozdrawiam cieplutko
aage 15:11, 07 paź 2014

Odnajduję bliską, artystyczną duszę...idę przyjrzeć się bliżej.
Kule i dekoracje rewelacyjne !!!
makkasia 20:36, 07 paź 2014

Kule świetne ja robiłam z betonu ale wyszły jajowate
świetne zdjęcia
ściskam mocno
Dorota123 19:33, 08 paź 2014

Agato, Dorotko, Agnieszko i Kasiu Dziękuję.
bql3 18:07, 09 paź 2014

Witam i gorąco zapraszam na jesienną mini foto sesyjkę zdjęć z herbaciarni.

serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojego wątku,
pozdrawiam
Jan